Forebyggelse af Depression hos ældre

01/04/2012 by admin

Forebyggelse af Depression hos ældre

According to Depression-Guide.com, depression affects more than 6.5 million Americans 65 years of age and older. Årsager til depression hos ældre er mange, herunder kronisk smerte og sygdom, død af en ægtefælle og miste mobilitet og uafhængighed. En kombination af forebyggende foranstaltninger er nødvendige for at mindske sandsynligheden for en ældre person at blive deprimeret.

Genkende tidlige symptomer

Forebyggelse af depression er ofte knyttet til anerkende advarsel tegnene på depression. Fordi ældre mennesker ikke altid deler deres tanker og følelser, skal venner og familie kigge efter skiltning med angivelse af mulig depression. Et par symptomer på depression hos ældre omfatter ændringer i vægt og spise vaner, træthed, søvnighed, udtalelser af uværdighed, irritabel stemninger og flere klager over ømhed og smerter.

Støttegrupper og socialisering

En af de mest almindelige årsager til depression hos ældre er isoleret. Tilbringer det meste af deres tid alene, ældre mennesker har brug at socialisere. Fordi ældre mennesker oplever igangværende tab og betydelige liv ændringer, er det vigtigt de diskuterer deres følelser med andre går gennem lignende justeringer. Der er sorg støttegrupper for folk beskæftiger sig med tab. Lokale senior Centre tilbyder regelmæssige aktiviteter hvor ældre mennesker kan de obligation med andre seniorer. Invitere venner til deres hjem er en anden ideel måde at reducere tidsforbrug alene.

Frivilligt arbejde

Frivilligt arbejde hjælper med depression, fordi det styrker sindet til at fokusere på andre behov end ens egne udfordringer. Udover gudstjeneste projekter er der mange frivillige jobs til seniorer såsom at bistå i skoler, biblioteker, hospitaler og andre områder. Senior korps forbinder seniorer med organisationer for frivilligt arbejde muligheder som Foster bedsteforælder Program, som passer til ældre frivillige til børn med særlige behov. Senior tilbehørsprogram links senior frivillige med mennesker kæmper for at gøre hverdagens opgaver. RSVP er en anden organisation ved hjælp af senior frivillige til at hjælpe folk i nød.

At udforske nye Hobbyer og færdigheder

Lære nye Hobbyer og færdigheder hjælper med at holde ældre sind aktive. Der er aldrig et punkt i livet, når ældre er for gammel til at udvide deres mentale evner. Nogle af de fritidsinteresser, seniorer nyde at udforske omfatter kunst, håndarbejde, quiltning og fotografering. Lære nye computerfærdigheder eller arbejder krydsord er aktiviteter, der holder sindet skarpe og stimuleret. Mange gymnasier som South Carolina Clemson University tilbyder klasser, seniorer kan overvåge gratis.

Vær

Ud over at sænke odds for sundhedsproblemer såsom hjertesygdomme, hjælper regelmæssig motion forhindre depression. Motion hjælper ældre folk sove bedre og føler sig bedre. Seniorer skal finde en form for motion, der fungerer godt for dem. Mens nogle ældre nyder senior motion klasser, foretrækker andre omvandrende grupper. Ved at udøve med andre modtager seniorer også sociale ydelser. Før du starter en øvelsesprogram er det bedste for seniorer til første check med en læge. Dette er særlig vigtigt for ældre mennesker, der ikke har udøvet i en lang periode.

Kost

Ældre mennesker vedtage ofte dårlige spisevaner, hvilket kan medføre ikke blot fysiske forringes men også depression. Dette er især udbredt blandt ældre mennesker, der lever alene og ikke ønsker at gå ulejlighed at forberede et varmt måltid. Familier bør tjekke på deres ældre familiemedlemmer at se, hvis de spiser ordentligt. Hvis deres pårørende har brug for hjælp, undersøges muligheder såsom måltider på hjul, som leverer varme måltider til homebound seniorer. Lokale programmer kan findes ved at ringe til ældrepleje Hotline på (800) 677-1116.

Overvejelser

Før du flytter elsket en ældre en er det vigtigt at undersøge fordele og ulemper af beslutningen. Ofte ældre flytter til nye omgivelser og blive deprimeret, fordi de er taget fra velkendte steder og er nødt til at afhænge af deres voksne børn. For eksempel, kan en ældre kvinde, som flytter fra en by til en rural område at være tættere på hendes voksne børn opleve depression som følge af de ændringer og tab af uafhængighed. Selv om hun kan få mere støtte fra sin familie, kan hun gå glip af at være i stand til at gå til den banken og hjørne købmand hun er nedladende i år. Efterlod gamle venner kan også bidrage til følelser af depression.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com