Sådan måler rammer for briller

01/09/2012 by admin

Billeder kommer i mange størrelser og former, og det er vigtigt at sørge for din ramme passer dig ordentligt at sikre at du får den bedste vision muligt med dine linser. Ud over frame størrelse, skal du tage i betragtning styrken af din recept. Forståelse ramme målinger hjælpe dig med at vælge den bedste størrelse ramme for dine briller.

Instruktioner

• Beslutte, om du ønsker din ramme til at være mindre eller større end din nuværende rammer, hvis du bruger briller, og holde din gamle ramme op til potentielle nye rammer for at sammenligne.

• Vælg en række billeder, som du kan lide, picking ud mindst fem eller seks, så at du har en bedre chance for at finde en, der passer dig ordentligt.

• Kig efter fire numre på indersiden af broen på den ramme, som regel et sæt af to tal adskilt af et x eller et lille firkantet. Rammer er målt i millimeter (mm). De to første numre er linsestørrelsen (overalt fra 36 mm til 58 mm), og de anden to er den bro, måler 14-24 mm.

• Holde din rammestørrelse mindre til mellemstore hvis du har en stærkere recept, normalt noget højere end en kugle eller cylinder magt af 2,00 på din optisk recept. Små til mellemstore rammer ville være en objektiv måling under 50 mm.

• Bruge en lineal med millimeter eller en optisk lineal til at måle linse bredde, hvis numre er gnides ud rammen. Linse bredde er det bredeste punkt på tværs af linsen, som regel inde fra kanten af fælgen målt fra øre side af rammen på indersiden kant af fælgen ved næsen.

• Bestemme ordentlig tempel længde---del af den ramme, der går over dine ører. Templer er også målt i millimeter og vil variere fra 135 til 150 i 5 mm ad gangen. Nummeret er stemplet på templet eller kan måles med din lineal.

Tips & advarsler

  • Mål ikke i millimeter på tværs af hele bredden af ramme at vælge fordi denne måling ikke er nødvendige for at bestille briller. Optikere bruger kun den linse, bro og tempel størrelse.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com