Fordele ved grundlæggende sundhedspleje for alle

12/05/2011 by admin

Fordele ved grundlæggende sundhedspleje for alle

Der er ingen tvivl om, at sundhedspleje i USA er ved at blive dyrere som årene går. Regeringen behandlede spørgsmålet med en ny lov, men der er mere arbejde at gøre. Der er mange fordele ved at give grundlæggende sundhedspleje for alle amerikanere. Flytte fokus til at give forebyggende pleje kan undgå sygdomme, før de starter. Forlanger, at forsikringsselskaber dækker personer med præeksisterende tilstande, og dem, der udvikler alvorlige medicinske problemer skal også løses.

Fokus på forebyggende pleje

En fordel ved at give grundlæggende sundhedspleje for alle er at stoppe sygdomme, før de starter. Uden passende forebyggende pleje, kan en "sundhedspleje" system virkelig være beskrevet som en "sygdom" plejesystem. Forebyggende pleje kan bevare befolkningens sundhed og sat i kraft den medicinske viden, der findes i øjeblikket. Checkups at vurdere blodtryk og kolesteroltal kan forebygge problemer med hjertet, og rutinemæssige vaccinationer mod saadanne sygdomme som mæslinger, polio og meningitis kan beskytte mod disse sygdomme. Kræft screenings mammografi og colonoscopies kan afhente problemer, mens de er stadig behandles. Nogle mennesker kan drage fordel af rådgivning til at stoppe med at ryge, tabe sig og reducere brugen af skadelige stoffer som alkohol og narkotika. Graviditet screeninger og godt-baby og godt-barn besøg til 21 år er nyttigt at holde unge sunde. Passende forebyggende pleje er baseret på alder, køn og helbred status.

Behandling af personer med præeksisterende tilstande

En anden fordel ved grundlæggende sundhedspleje for alle er at behandle dem med kroniske sygdomme, så de kan styre deres symptomer og har en bedre livskvalitet. Nogle betingelser som diabetes kan være livstruende. Folk, der har alvorlige og kroniske sygdomme og betingelser nægtes undertiden dækning af deres forsikringsselskaber for disse betingelser. Personer med astma eller sukkersyge kan udelukkes fra planen. Hvis den forsikring plan dækker dem, kan de blive nægtet dækning for sundhedsmæssige problemer vedrørende den allerede eksisterende tilstand. Nye love forbyder udelukkelse, begrænsning eller benægtelse af dækning for en allerede eksisterende tilstand for børn under 19 år. Disse beskyttelser er planlagt til at træde i kraft for alle amerikanere i 2014. Nogle forsikringsselskaber er begyndt at udstede politikker specielt til folk med visse former for kronisk sygdom. Fordelen er, at med forsikringsdækning syge mennesker ikke skal betale for deres pleje ud af egen lomme.

Akut lægehjælp

En tredje fordel af at yde grundlæggende sundhedspleje til alle er at sætte folk til at søge nødvendige alarmtjenesterne, når og hvor de har brug for at undgå forværrede betingelser eller endda døden efter en ulykke eller hændelse. Grundlæggende sygepleje omfatter nu udvidet akut lægehjælp for folk, der har brug for det. Nogle sygesikring politikker begrænset betaling for behandling i skadestuen, hvis de ikke var en del af en godkendt netværk af behandlere. Den nuværende lov giver folk mulighed for at bruge alarmtjenester efter eget valg uden forudgående godkendelse fra forsikringsselskabet og uden at betale høje co-assurance out-of-network afgifter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com