Sådan Cope med træthed fra Hepatitis C

08/14/2010 by admin

Hepatitis C er en leversygdom forårsaget af virus HCV, der kan overføres gennem blod fra en smittet person, ofte forekommende blandt mennesker, seksuelt promiskuøs. Det kan også overføres via kanyler anvendes for medikamenter og usteriliseret Tatoveringsnåle. Selvom Hepatitis C er normalt asymptomatisk, oplever mennesker med HCV ofte træthed; en rapporteret 67 procent af HCV patienter udholde træthed, ifølge Dr. Peter Hauser i nordvest Hepatitis C Resource Center i Seattle, Washington. Hvis du er inficeret med virus, kan årsag til træthed være psykisk, som du kan blive deprimerede eller angste. Eller din træthed kan være forårsaget af en anden betingelse såsom anæmi eller thyroidea uorden.

Instruktioner

• Kontakt en sundhedsprofessionel at se, om dine symptomer er på grund af HCV eller en anden betingelse. Han kan forsyne dig med recepter til din specifikke situation, såsom anti-depressiva, som har vist sig for at hjælpe med træthed i HCV patienter, i modsætning til HCV interferon behandlinger, som ofte forlade patienter føle sig mere trætte.

• Forbedre din ernæring. Spise sundere fødevarer, såsom frugt og grøntsager og begrænse mængden af sukker og fedtholdige fødevarer i din kost, som junkfood kan ofte gøre dig føle træg og svag, der henviser til, at vitaminer i frugt, grøntsager, magert kød og komplekse kulhydrater kan holde dig energisk og vågen. Også antyder Hepatitis C Rådet of South Australia, spise mindre måltider hele dagen, så din fordøjelse cyklus vil være på vej, gør det muligt for dig at føle sig bedre i løbet af dagen.

• Øvelse. Prøv simple ting som at gå eller svømme. Som du vænnet sig til anstrengelse, kan du føje til længden af tid, du bruger på hver aktivitet. Allabouthepatitisc.com med hjemmeside anbefaler motion, som gør det muligt at falde i søvn lettere når du går i seng om natten.

• Tal med din læge eller homøopat om kinesisk urtemedicin, såsom CH100, som kan reducere træthed forbundet med Hepatitis C, ifølge Hepatitis C Rådet of South Australia.

• Søvn. Reserve din energi til motion og aktiviteter du simpelthen nødt til at gøre hele dagen. Dette bør sænke stressniveauet og gøre det lettere for dig at falde i søvn om natten. En time inden du går i seng, vinden af afslappende og drikke varme væsker. Ved at få en god nats søvn vil du helt sikkert føle mindre træthed i løbet af dagen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com