Hvordan man deltager i flere klinisk forsøg

08/01/2012 by admin

Hvordan man deltager i flere klinisk forsøg

Deltagere i kliniske forsøg typisk modtager behandling for en sygdomstilstand. Disse forsøg inddele deltagerne i grupper, så hver gruppe forsøger en anden medicin med én gruppe tager en placebo eller sukker pille. Denne placebo-gruppen fungerer som et kontrolelement, så den retssag arrangørerne kan se, hvordan en behandling sammenlignes med ingen behandling. Deltagerne indsamle ofte monetære belønning for deltagelse i disse programmer. Hvis du ønsker at indsamle flere belønninger, kan du være i stand til at deltage i flere kliniske forsøg, afhængigt af reglerne i det kliniske forsøg.

Instruktioner

• Finde en retssag, der søger en kontrolgruppe. Du finder retssager ved at kontakte lokale medicinske centre, hospitaler og universiteter. Tjekke online eller print classifieds for at finde forsøg i dit område. Nogle forsøg vil overvåge en gruppe af sunde, normale mennesker for at sammenligne dem med folk der lider af en tilstand. Disse kontrolgrupper tager ingen medicin og gå gennem ingen særbehandling. Typisk, dette bør ikke blande sig med et andet klinisk forsøg.

• Læse reglerne for din oprindelige kliniske forsøg. Nogle kliniske forsøg forbyde tager ny medicin eller deltager i yderligere forsøg, mens andre forsøg ikke kan parallelle inddragelse i deres retningslinjer.

• Søg til forsøg, der behandler forskellige betingelser eller bruge en anden behandlingsmetode fra din oprindelige retssag. For eksempel, hvis din første retssag består i at tage medicin mod depression, kigge efter en retssag, der kræver at du ændre din kost i håb om at sænke din vægt. Bruge de samme metoder som i trin 1 til at finde disse forsøg.

• Kalde det ønskede kliniske forsøg og lave en aftale. Du behøver ikke altid at nævne deltagelse i en anden retssag ved denne udnævnelse, men du skal være upfront om din nuværende livsstil, herunder medicin og medicinske tilstande.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com