Tegn på maveinfluenza

07/04/2012 by admin

Maveinfluenza er en almindelig sygdom. Det er også kendt som viral gastroenteritis. Sygdommen opflammer mave og store og små tarme. Denne infektion stammer fra flere forskellige virus. Selv om det er almindeligt kendt som "maveinfluenza", det er helt ikke relateret til nogen influenzavirus og har flere symptomer.

Primær symptomer

De mest almindelige symptomer forbundet med maveinfluenza er kvalme, overdreven kaster op og diarré. Men i mange tilfælde af maveinfluenza, et enkelt symptom kan være dominerende. Nogle mennesker kan opleve mere opkastning end nogen andre symptomer, f.eks.

Andre almindelige symptomer

Selv om opkastning og diarré er de to mest almindelige mave influenzasymptomer, er andre almindelige tegn på denne lidelse en mavepine, hovedpine og feber. Disse symptomer begynder ofte omkring en eller to dage efter en person har været smittet af mave influenzavirus. De kan generelt vare alt fra 1 til 10 dage. De mest almindelige tidsramme er 1 til 3 dage.

Dehydrering

Fordi mennesker mister så meget vand fra deres organer, når de har maveinfluenza, opleve de ofte dehydrering. Som et resultat, er intens thirstiness et tegn på, at en person lider af gastroenteritis.

Udmattelse

At have en generel følelse af udmattelse og træthed kan være en større tegn på maveinfluenza. Hvis en person føler sig træt, uoplagt og har ingen energi, kunne han måske lider af denne lidelse. Mange mennesker også opleve tegn som har kuldegysninger og ømme muskler.

Alvorlige symptomer

Der er mere alvorlig og muligvis farlig tegn på maveinfluenza. Disse mere alvorlige symptomer har en feber, der er mere end 101 grader F, hævelse af maven, abdominal ømhed, blod i afføring eller opkast, tør mund, tør hud, føle sig svimmel og en usædvanlig mangel på både tårer og sved.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com