En 1200 kalorieindhold kost

03/28/2012 by admin

En 1200-kalorie diæt kan efterfølges af både mænd og kvinder, der ønsker at tabe sig gradvist. Der er ingen bestemte fødevarer, der kan eller kan ikke spises. Målet er for kalorier skal forbruges i en dag ikke at beløbe sig til mere end 1200 kalorier. Selvfølgelig, anbefales spise sund mad såsom frugt, grøntsager og fuldkorn og drikke masser af vand og udøver dagligt.

Morgenmad

Til morgenmad, et sundt måltid vil bestå af en kop af klid korn som Kelloggs eller indlæg klid flager med en kop skimme mælk og en banan. En morgenmad bestående af sund korn, mælk og frugt som denne ene totaler til omkring 280 kalorier. Skiftevis, kan du også have en grapefrugt med klid muffin og skummetmælk.

Frokost

En sund frokost består af en sandwich som tun med hele korn brød og en teskefuld fedtfattig mayonnaise. Det bør også omfatte to kopper af rå grøntsager såsom gulerødder, selleri eller peberfrugt. Derudover kan du have en lille æble eller appelsin. Denne frokost totaler omkring 435 kalorier. Andre sunde sandwich ville være magert kalkunbryst eller røget laks.

Eftermiddagssnack

For at hjælpe dig med at holde fuld før middag kan du få et lettere mellemmåltid om eftermiddagen som en nektarin eller 2/3 af en banan. Dette ville kun lige omkring 65 kalorier. Andre alternativer ville være en skive raisin brød, en kop af jordbær eller en kop af papaya. Du kan altid drikke vand med en skive citron samt.

Middag

Din sidste fuld måltid bør bestå af omkring tre ounce grillet kyllingebryst, en salat med 3/4 kop dampede grønne bønner, en kop af salat, ½ kop cherrytomater og ½ kop revet gulerødder. Til dressing kan du blande to tsk olivenolie og to tsk balsamico eddike. Derudover kan du tilføje en frisk fersken, en blomme eller 10 druer til dit måltid. Dette totaler 440 kalorier. Et alternativ til den grillede kylling ville være tre ounce af laks, tilapia eller kogt helleflynder eller en 2.3-ounce lammekotelet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com