Sygdomssymptomer med tør hud

03/29/2012 by admin

Der er to typer af tør hud: simple (forårsaget af en mangel på naturlige olier) og kompleks (forårsaget af en mangel på både olier og fugt). Ifølge Phyllis Balch, forfatter af "Recept for ernæringsmæssige Healing," tør hud er primært en genetisk sygdom, men det kan være forårsaget af dårlig kost, kronisk dehydrering eller miljømæssige faktorer som udsættelse for sol, vind, kulde eller kemikalier. Ernæringsmæssige mangler, især af a-vitamin og B-kompleks vitaminer, kan også bidrage til tør hud. I nogle tilfælde, dog kan tør hud være et symptom på en underliggende sygdom.

Hypothyroidism

Hypothyroidism er en forholdsvis almindelig lidelse præget af en underproduktion af skjoldbruskkirtelhormon. Almindelige symptomer på hypothyroidism omfatte tør og skællende hud, træthed, tab af appetit, manglende evne til at tåle kulde, langsom puls, vægtøgning, muskelsvaghed, kramper, en gul orange farvning af huden (især på håndflader af hænder), gul bump på øjenlågene, hårtab (herunder øjenbryn), migræne, hæshed, forstoppelse, depression, langsom tale, struma, svært ved at koncentrere og hængende øjne.

Diabetes

Ukontrolleret diabetes kan forårsage tør hud, hud sår, der ikke heler ordentligt og infektioner i munden, lungerne, huden, fødder, blære og kønsdelene. Tidlige tegn på hyperglykæmi, eller højt blodsukker, omfatter træthed, hyppig vandladning, ekstrem tørst, konstant sult, vægt tab og synsevne problemer.

Lav østrogen

Det kvindelige kønshormon østrogen er nødvendig for at holde huden smidig og fugtig. Når en kvinde når overgangsalderen (det punkt, hvor æggestokkene stoppe producere østrogen), og i nogle tilfælde tidligere i livet, østrogen niveauer kan være for lav, forårsager symptomer på tør hud, hedeture, nattesved, angst, oppustethed, hovedpine, hjertebanken, søvnløshed, irritabilitet, humørsvingninger og nedsat sexlyst. Læger kan teste østrogen niveauer ved hjælp af en simpel blodprøve. Hormonbehandling er normalt ordineres, hvis østrogenniveau er fundet for at være lav; denne type af behandling dog bære betydelige sundhedsrisici. Derfor bør du også overveje naturlige retsmidler.

Dermatitis

Dermatitis er en generel betegnelse for enhver form for betændelse i huden. Atopisk dermatitis eller eksem, forårsager betændelse i huden, der producerer skalering, afskalning, fortykkelse, grædende, skorpedannelse, farveændringer, og ofte kløe. Det vises typisk i ansigtet, albue folder og bag knæ. Kontakt eksem producerer meget lignende symptomer, men er normalt forårsaget af kontakt med en irriterende kemiske, allergen eller hud udslæt. Seborrhea er en form for dermatitis, der normalt påvirker hovedbunden og/eller ansigt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com