Magnesiumchlorid sundhed fordele oplysninger

08/16/2010 by admin

Magnesiumchlorid sundhed fordele oplysninger

Magnesium er et af de vigtigste mineraler i kroppen. Magnesiumchlorid, sælges som et supplement under mærkenavne som Slow-Mag og Chloromag, hjælper med at holde magnesium niveauer op, så du kan høste de fulde sundhedsmæssige fordele af dette mineral.

Samlede

Ifølge National Institute of Health (NIH) er magnesium nødvendig for mere end 300 biokemiske reaktioner i kroppen. Det hjælper også kroppen absorbere andre vigtige mineraler, såsom kalium og calcium. Kort sagt, er det vigtigt at den generelle sundhed af kroppen.

Hjerte-kar-

Magnesiumchlorid er gavnligt for hjerte-kar-sundhed. Det bidrager til at opretholde en stabil hjerterytme og blodtryk og holder hypertension (forhøjet blodtryk) under kontrol.

Blodsukker

Magnesiumchlorid kan hjælpe med at regulere niveauet af sukker i blodet. Denne funktion giver særlig vigtigt sundhedsmæssige fordele til dem med diabetes.

Knogle sundhed

Ud over calcium og vitamin D, kan magnesiumchlorid have sundhedsmæssige fordele i kampen mod osteoporose. NIH tyder på, at en mangel på magnesium kan sætte nogle kvinder med risiko for sygdommen.

Mangel

Hvis kroppen ikke får nok magnesium, gennem fødekilder og magnesiumchlorid kosttilskud, det vil ikke høste de sundhedsmæssige fordele af mineral- og symptomer som kvalme, træthed, migræne hovedpine, og unormal hjerterytme kan forekomme.

Overvejelser

Magnesiumchlorid kosttilskud ikke kan være til gavn for alle og kan muligvis forårsage allergiske reaktioner. Rådfør dig med din læge om at tage supplement, især hvis du har nyresygdom, er gravid eller ammer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com