Hvordan man kan reducere smerter forårsaget af kræft i bugspytkirtlen

09/02/2010 by admin

Hvordan man kan reducere smerter forårsaget af kræft i bugspytkirtlen

Fordi bugspytkirtlen er placeret mellem rygsøjlen og tyndtarmen i umiddelbar nærhed af en række vitale væv, organer og kropslige strukturer, kan kræft i bugspytkirtlen være ganske smertefuld. Receptpligtige smertestillende medicin og behandlinger af nerveender er 2 af de mest hyppige læger anvender til at mindske smerter forårsaget af kræft i bugspytkirtlen.

Instruktioner

• Diskutere pain management muligheder med din læge inden din operation, hvis du vil have opereret for kræft i bugspytkirtlen. Du kan blive administreret receptpligtig medicin eller har alkohol anvendes dine nerveender under operation for at sløve deres smerte receptorer.

• Har en nerve ender-svækkelse injektion gennem maven, hvis du ikke har kirurgi. En læge kan også administrere alkohol behandlinger til din nerveender ved at indsætte en nål direkte gennem huden. Det kan være en effektiv måde at reducere smerter.

• Mindske smerter ved at få en recept på en effektiv smertestillende. Være helt sikker på du følger direktiver af apotekeren, der administrerer din recept. Også være bevidste om potentialet for udvikling af afhængighed, som fleste af smertestillende medicin ordineret til kræftpatienter er opioide analgetika, som kan bære nogle risiko for afhængighed.

• Administrere kvalme og opkastning ved hjælp af specielt formuleret lægemidler mod mave-forstyrre bivirkninger af kemoterapi og strålebehandling. Spørg din læge til at forklare dine muligheder.

• Tal med din læge hvis du udvikle intens kløe. Buildups af fordrevne galde nær din hudlag, forårsaget af kræft i bugspytkirtlen og forværres af behandlingen, kan resultere i en alvorlig kløe. Mens lotion og cremer ikke bør generelt anvendes på steder hvor strålebehandling har fundet sted, kan din læge rådgive dig om din sag er en undtagelse.

• Holde en positiv tankegang. Kraften af positiv tænkning kan også hjælpe med at holde smerterne i skak.

Tips & advarsler

  • Spørg din onkolog, hvis han eller hun kan anbefale nogen effektive alternative eller holistiske behandlinger, hvis du har bekymringer om blanding smertestillende medicin med nogen andre medikamenter du kan allerede tage.
  • Få at vide din patient rettigheder. Du har ret til privatlivets fred for dine lægelige oplysninger og ret til fortrolighed, respekt og høflighed. Din arbejdsgiver er ligeledes ikke tilladt at disciplinere dig eller opsige din beskæftigelse for insistere på at tage tid at modtage medicinsk behandling.
  • En kræftdiagnose og efterfølgende behandling kan tage et kraftigt negative vejafgift på din mentale styrke. Hvis du er plaget af depression, søger angst eller følelser af fortvivlelse, behandling via et netværk, mental sundhed.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com