UTI & gær infektion

02/08/2012 by admin

Urinvejsinfektioner og gær infektioner er almindelige betingelser forårsaget af bakterier, der angiver det genitale område.

Urinvejsinfektioner

Ifølge medicinenet.com, opstår urinvejsinfektioner (urinvejsinfektioner), når bakterier, oftest fra fordøjelseskanalen, overholde åbningen af urinrøret---røret, der giver mulighed for urin fra blæren. Urinvejsinfektioner er den anden mest almindelige infektion af det menneskelige legeme, og strike kvinder oftere end mænd.

UTI symptomer

Nogle mennesker med urinvejsinfektioner er asymptomatiske, mens andre kan føle sig brændende smerte ved vandladning, trykket over skambenet for kvinder eller fylde i endetarmen for mænd, og en ekstrem trang til at tisse, trods passerer kun en lille mængde af urinen.

Gær infektioner

Gær---også kendt som Candida---er en naturlig del af kroppens tarmfloraen, holdt i skak af de "gode" bakterier i dit system. En stigning i gær produktion kan resultere i en infektion. Antibiotika, for eksempel, kan dræbe de gode bakterier, så gæren til at stige.

Gær infektion symptomer

Symptomer på en vaginal gær infektion er lugt, kløe, udslæt, bækken smerter og udflåd, medicinenet.com med rapporter.

Behandlinger

Urinvejsinfektioner behandles med et kort kursus af antibiotika, som kan føre til en gær infektion. Gær infektioner kan behandles med anti-svampe cremer, tilgængelige over-the-counter eller mundtlig receptpligtig medicin i tabletform.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com