Begrebet spiritualitet i sygepleje teori

04/20/2012 by admin

Spiritualitet er defineret som en kvalitet, der går på tværs af religiøse tilhørsforhold og stræber efter inspiration, ærbødighed og ærefrygt, og det iboende drevet af et menneske til at empathize og optræde for andre, ligesom man ville gøre for sig selv. Sygepleje er en fantastisk mulighed for at sætte ens åndelige fyrighed til test.

Interagere på det personlige plan

Sygeplejersker arbejde med deres patienter i tæt kvartaler og dermed komme til at forstå dem og føle patientens psykiske, følelsesmæssige, fysiske og åndelige tilstand.

Relatere på et følelsesmæssigt plan

Sygeplejersker kan hjælpe patienter til at behandle angst effektivt ved at berolige dem om en lysere fremtid.

Relatere på et åndeligt plan

Sygeplejersker kan også hjælpe at åndeligt hævning patienter med terminal sygdomme, så de kan være parat til at forlade det kropslige Kongerige ind i en højere tilstand af bevidsthed uden nogen elementer af frygt, usikkerhed og angst.

Patienter i alle aldersgrupper

Sygeplejersker skal beskæftige sig med børn, teenagere, voksne og ældre individuelt, forstå deres behov og reagere i overensstemmelse hermed.

Testet på tålmodighed

Tålmodighed er langt den mest varige åndelige kvalitet, og sygeplejersker er konstant sat til at teste på dette, for de behandler patienter i forskellige temperamenter, nogle udfordret fysisk andre mentalt udfordret, mens nogle kan bare være ill hærdet. En ægte sygeplejerske vil effektivt håndtere enhver scenario med styrke og visdom.

Således total vilkår spiritualitet og sygepleje supplerer hinanden fra et filosofisk perspektiv, som en person, der praksis sygepleje uundgåeligt oplevelser eller kommer i tæt kontakt med sin åndelige dimension når nå ud til andre i nød med self glemsomhed.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com