Er zeolit skadeligt?

06/25/2012 by admin

Zeolit er et mineral, der er dannet ved vulkansk aske falder i havet og reagerer med salt. På grund af dens særlige karakteristika har zeolit mange sundhedsmæssige fordele og kun et par potentielle bivirkninger.

Funktion

Zeolit er et krystallinsk mineral med en unik struktur, der er udstyret med store bure eller tomme rum. Zeolit er også et negativt ladede mineral. Som følge heraf det tiltrækker positive ioner, fanger dem i sine ledige bure og bærer dem fra kroppen.

Fordele

Zeolit hjælper rense kroppen ved at fjerne tungmetaller, giftstoffer og andre skadelige stoffer. Zeolit har også vist sig at afbalancere kroppens pH, støtte et sundt immunsystem, forbedre næringsstof absorption, stoppe diarré og sænke risikoen for syre refluks. Zeolit er også undersøgt som en kræftbehandling.

Ekspert indsigt

Zeolit har fået en karakter af GRAS (generelt anerkendt som sikker) fra USA Food and Drug Administration.

Overvejelser

Zeolit er ofte markedsføres i flydende form. Det er vigtigt at kun købe høj kvalitet zeolit fra respekterede handlende til at sikre, at produktet er fri for skadelige stoffer.

Advarsel

Zeolit bør ikke anvendes direkte til øjnene eller i ørerne. Zeolit brug kan medføre tab af væsker som toksiner er fjernet fra kroppen. Fjernelse proces kan også udløse hovedpine, muskelsmerter, hud udslæt og generel utilpashed i de indledende faser af behandlingen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com