Hvad sænker LDL, rejser HDL og sænker samlede triglycerider?

05/27/2012 by admin

Folk tænker ofte "kolesterol" er noget dårligt for din krop. Der er forskellige komponenter til samlede kolesterolniveauer, og det er vigtigt at holde det gode kolesterol i kroppen samtidig begrænse de fødevarer, der tilbyder dårlige kolesterol, således at din krop kan fungere optimalt.

LDL

Low-density lipoprotein anses for at være dårligt for din krop, og skal begrænses i din kost. Et højt niveau af LDL kolesterol i kroppen kan føre til hærdning og fortykkelse af arteriel vægge, forårsager blod at flyde mindre glat, og kan forårsage et hjerteanfald eller et slagtilfælde at forekomme. Der er en række måder at forbedre din LDL kolesterol uden medicin, såsom forbrugende moderate mængder alkohol, hyppige motion og ikke ryge.

HDL

High-density lipoprotein er godt for din krop og bør opretholdes for et godt helbred. HDL er ansvarlige for kolesterol fra arteriel veje og vendte tilbage til leveren, hvor kroppen kan udvise det. Lave niveauer af HDL kan resultere i hjertesygdomme, som kan høje niveauer af LDL. Du kan naturligvis øge din HDL niveauer ved at udøve, at tabe sig, hvis du er overvægtig og stoppe rygning.

Triglycerider

Triglycerider er en type af fedt, der er lavet i kroppen, og det er vigtigt at holde triglycerid-niveauet lavt. Høje niveauer af triglycerider er fundet i mennesker, der er fysisk inaktive, er overvægtig, indtager store mængder af alkohol, spise en masse kulhydrater eller røg.

Kost

Kost spiller en vigtig rolle i at sænke LDL og triglycerid-niveauer. Spise fødevarer med højt opløselig fiber, som havre og æbler. Sørg for at ofte forbruge valnødder og mandler, fisk, olivenolie og appelsinsaft at holde LDL niveauer bliver faretruende høj.

Motion

Motion er meget effektiv til at forbedre kolesterol, da det sænker LDL niveauer og rejser HDL niveauer. Uanset er det daglige aktiviteter eller kraftig motion rutiner, motion får blodet cirkulerer gennem kroppen og forbedrer kolesterolindholdet i blodet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com