Årsagerne til en ERISA ændring af Denial-of-

06/02/2012 by admin

Årsagerne til en ERISA ændring af Denial-of-

Den medarbejder pensionsindtægt Security Act af 1974 (ERISA) regulerer administrationen af personaleydelsesordninger. En del af forvaltningen af disse planer indebærer begæringer om ydelser og beslutninger plan administratorer skal gøre med hensyn til disse krav. Hvis din begæring om ydelser er nægtet, opstiller ERISA en appeller struktur som planen administrator kan ændre sin beslutning.

Hvad er ERISA?

ERISA blev vedtaget for at beskytte deltagerne i personaleydelsesordninger ved at indstille frem minimumsstandarder. Der er en naturlig spændinger i strukturen ERISA fordi arbejdsgiverne frivilligt sponsor pensionsordninger, men deltagerne også har brug for beskyttelse. Så at arbejdsgivere ikke vilkårligt nægte begæringer om ydelser, en større beskyttelse, at ERISA sørger for at planlægge deltagere er fordringer administration ordning, hvorefter tidslinjer og frister, som planen administratorer skal træffe beslutninger med hensyn til fordringer, og at betingelserne i planen efterfølges af alle parter.

ERISA fordringer Administration

ERISA kræver, at hver plan skal etablere og opretholde rimelige procedurer for fordel fordringer, og at disse procedurer uretmæssigt ikke kan hæmme eller hindre initiering eller forarbejdning af fordringer. Krav skal fremsættes i overensstemmelse med betingelserne i en plan og sagsøger skal meddeles hurtigst muligt, men ikke senere end fem dage, hvis en fordring undlader at følge korrekte procedurer. Ellers underretter en planen administrator en deltager i en fordel beslutning inden for en rimelig periode af tid, men ikke senere end 90 dage efter modtagelsen af kravet medmindre specielle omstændigheder kræver en udvidelse. Fordel bestemmelse skal være skrevet på en måde, der kan forstås af den gennemsnitlige deltager. Denne bestemmelse skal forklare specifikke grunden til, at kravet om fordele blev nægtet og omfatter en reference til den specifikke plan bestemmelse som bestemmelse var baseret. Derudover skal bestemmelse brev beskrive eventuelle yderligere materiale eller oplysninger, som ville være nødvendige for enkelt at få en vellykket fordel hævder.

Appeller Under ERISA

Klager skal give en plan deltager en fuld og retfærdig anmeldelse. Deltagerne har derfor i mindst 180 dage efter modtagelsen af en anmeldelse af en negativ fordel bestemmelse. Dette niveau af gennemgang tages der hensyn alle kommentarer, dokumenter og andre materialer indsendt af sagsøger. Under appellen, skal blive hørt en ekspert, der ikke var involveret i den oprindelige anmeldelse. Revisionen vil ikke give nogen ærbødighed til den indledende undersøgelse. Generelt, anke beslutninger skal gives til deltageren senest 60 dage efter modtagelsen af anmodningen, til appel.

Årsagerne til en ændring af Denial-of-

Ændringer af benægtelse på niveauet appel har tendens til at opstå af flere årsager. Hvis deltageren ikke følge korrekte procedurer under planen, deltageren kunne refile hans påstand, og det er sandsynligt, at benægtelse vil blive ændret. Hvis en deltager kan vise at planen støtter deres krav og en fejl blev foretaget på den oprindelige anmeldelse plan, som vil ofte give for en positiv appel. For det andet, hvis medicinske beviser kan være forudsat at manglede fra den oprindelige anmeldelse, vil dette ofte ændre hovederne på korrekturlæserne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com