Hjemmelavet kørestolspude

08/18/2010 by admin

En hjemmelavet kørestol kan komme i meget praktisk steder hvor en dyrere, store-købte stol kan tage for meget misbrug. Steder som parker, vandre stier eller steder med grovere terræn ikke ville være passende for mere omfattende kørestole.

At vælge hjulene

Lille cykeldæk, såsom 20-tommer dæk, ville være ideelt for en kørestol. Større dæk (26-tommer dæk, for eksempel), vil komme i vejen for armene og vil ikke være behageligt at vende. Et alternativ er at bruge små motorcykeldæk. Højden af dækkene behov er baseret på højden af den person, der ved hjælp af kørestolen, når han sidder i den. Dækkene skal være i en højde, der er behagelig for at skubbe eller trække kørestolen.

Gør akslen

Du kan tilmelde dig to dæk sammen med et stålrør, der er gevind i begge ender. Dækkene er så placeret i begge ender af røret og en skive og møtrik bruges til at holde hvert dæk på røret. Røret skal være temmelig stram inde i dækkene, men slap nok så at hjulene dreje. Længden af røret bestemmes af hvilke bredde stolen skal være så den person, der sidder i det er behageligt.

Danner sæde og ryg

Du kan gøre sæde fra 3/4-tommer krydsfiner. Skær to stykker bredde og længde, der er behageligt for brugeren og skrue dem ind i en 2 x 4 tommer stykke træ skæres samme længde som de to stykker krydsfiner. Dette ville danne sæde og ryg dele af stolen. Du vil derefter skrue to stykker af 2 x 4, klippe længde sæde, til bunden af sædet, foring op kanterne, med den 4-tommer side strækker sig nedad.

Danner skinnen

Skåret fire stykker af 2 x 2 tommer boards i en højde, som er behageligt for brugeren, i betragtning af at medtage højden af røret, når hjulene på jorden. Disse fire stykker er derefter boltet til hvert hjørne af 2 af 4s på bunden af sædet. Derefter samle de to 2-af-2s på begge sider af sædet på de modsatte ender med røret i midten. Derefter bolt disse ender til røret.

Armlæn og ben hviler

Du kan gøre et armlæn ved at skrue to stykker 1 x 4 tommer bestyrelser sammen i rette vinkler. Armlæn bør ikke blande sig med hjulene dreje. Skrue dem til hver forreste hjørne af bunden af sædet og siderne af ryggen.Ben hviler, skrue en 12-tommer lange 1 x 4 board vinkelret på en 2 af 2-board. Længden af 2 af 2 tommer bestyrelsen afgøres af hvad der er behageligt for brugeren, når man sidder i stolen. Tilføjet foden hviler, skrue en 4 x 4 tommer firkantet stykke af 1 x 4 tømmer til bunden af hver ben resten.

Gør kørestolen komfortable

Brug puder eller puder til sædet. Vedhæfte en pude til ryggen af omslutter et pudebetræk omkring ryggen og puden.

Ved hjælp af en eksisterende stol

Skær benene jævnt i en højde hvor de vil ikke trække jorden, når kørestolen rullende. Afhængigt af hvilken type stol er det, kan du muligvis bruge den bandage, der er nedenunder stol til bolt til akslen. Ellers, du skal foretage en bandage ved sigtning 2 x 2 tommer stykker til bunds i stolen og til akslen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com