Sådan foretages fejlfinding af en utæt PICC

04/29/2012 by admin

Perifert indsat centrale kateter er en lang tynd slange, der er indsat i patientens perifer vene, normalt overarm, og derefter avancerede gennem indtil er når de vigtigste vene åbning af hjertet, den overlegne vena cava. Det betragtes som en intravenøs adgangspunkt for sundhedspersonale til at administrere medicin hos patienter, som kræver: langsigtet antibiotika, Total Parenteral ernæring, kemoterapi, flere forvaltninger af blodprodukter eller at etablere en linje med flere adgang porte for medicin, der kan interagere med hinanden. En af risiciene for at indsætte en PICC line omfatter lækage ved indsættelsesstedet, som kan være forårsaget af "tab af elasticitet af huden på webstedet, passiv overførsel af kateteret eller Bristning af kateteret," ifølge webstedet PICC Line sygepleje.

Instruktioner

Fejlfinding forslag

• Kontrollér, at fælles landbrugspolitik på PICC-line er skruet på stramt som væske kan lække fra dette websted. Hvis ikke, Skru hætten på stramt og Kontrollér for utætheder.

• Vurdere, om der er en tåre i den linje, der forårsager lækage. Hvis man er fundet, fold linjen at klemme væsken og rapportere dette til den passende sundhedsplejerske.

• Afgøre, hvorvidt huden omkring indsættelsen site har mistet sin elasticitet.

• Kontroller linjen for at sikre, det ikke har migreret ud af stedet. Linjen bør være tapede til webstedet efter indsættelse for at undgå passiv migration.

Tips & advarsler

  • PICC linjer skal vurderes dagligt for at vurdere for infektion på webstedet.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com