Den bedste behandling for overgangsalderen

09/08/2012 by admin

Overgangsalder er tid i en kvindes liv, der hovedsagelig markerer slutningen af hendes fertilitet. Det normalt begynder med overgangsfasen kendt som perimenopause og fører til den officielle slutningen af menstruation identificeret som overgangsalderen. I løbet af dette tidsrum, skilte af overgangsalderen begynde ofte, og du begynder at erfaring uregelmæssig menstruation, hormonelle svingninger, hedeture, humør gynger og søvn forstyrrelser. For mange kvinder, der beskæftiger sig med disse symptomer er yderst vanskeligt, og det kan tvinge dig til at opsøge behandling for at lindre ubehag. Som med næsten alt er nogle former for pleje langt bedre end andre.

Hormonbehandling

Af alle behandlingerne for overgangsalderen, hormon substitutionsterapi er ofte den mest effektive, især når der beskæftiger sig med hedeture, humørsvingninger, tørhed i skeden og andre associerede symptomer. Østrogen er langt den mest almindelige, men din læge kan anbefale en kombination af hormoner, herunder både østrogen og progestin, at bringe om nødhjælp. Terapi er normalt administreres dagligt i komfort i dit hjem med opfølgningsbesøg med din læge til at overvåge virkningerne af medicin.

Mens denne form for terapi er den mest effektive behandling for overgangsalderen, der er antallet af potentielle sundhedsrisici. Faktisk, er det nu troede, at sundhedsrisiciene kunne opvejer fordelene, især når der anvendes en kombination af hormoner, øge dine chancer for hjertesygdomme, brystkræft og slagtilfælde. Men dette betyder ikke, at enhver kvinde, der bruger hormonbehandling vil opleve disse bivirkninger; Det placerer bare dig på et højere risiko, så sørg for at du og din læge snak om din specifikke risikofaktorer.

Andre former for behandling

Hvis du er utryg ved hjælp af hormonbehandling til behandling af symptomer på overgangsalderen, overveje at dreje til andre former for behandling. Nogle kvinder reagerer positivt på visse antidepressiva eller endda blodtryksmedicin til behandling af symptomer på overgangsalderen. Aktuelt østrogen creme anvendes i og omkring skeden bekæmpe tørhed og brændende.

Andre kvinder finder det nødvendigt at anvende alternative former for pleje, såsom kost ændringer, som omfatter fødevarer, der indeholder phytoøstrogener (sojaprodukter, kikærter, hør og bælgfrugter). Selv om man tager et tilskud af vitamin E, kan lakrids eller kæmpenatlysolie mindske menopausale symptomer. Progesteron cremer lavet af wild yam er også menes at bringe om nødhjælp.

Egenomsorg behandling

Når du ønsker at undgå at udsætte dig selv for lægemidler og kosttilskud til behandling af overgangsalderen, kan du overveje at bruge nogle egenomsorg foranstaltninger til at modvirke symptomerne. Dette omfatter dressing til hedeture, holder værelser cool og vinduer åbne, kører en oscillerende fan og undgå potentielle udløsere (som alkohol og krydret mad). Regelmæssig motion og sund kost kan gå en lang vej at mindske visse symptomer. Selv at deltage i en rygning rygestop program (hvis du ryger tobak) kan hjælpe lindre symptomerne og at du føler dig bedre.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com