Hvad er Celesta Sleep Aid?

02/22/2012 by admin

Hvad er Celesta Sleep Aid?

Celesta PM sove støtte er en over-the-counter supplement, der er markedsført til at lindre smerte-associerede søvnløshed. Celesta kommer som en tablet supplement og en natlig gnide eller creme. Celesta kan ikke blive ordineret, men det er en urtekosttilskud, der er tilgængelig via telefon, online og i helsekostforretninger nationalt.

Historie

Celesta blev skabt af P.O.S.H. sundhed Inc., en familie-ejet canadiske farmaceutisk virksomhed, som blev opkaldt efter de fire efternavne af ejerne. P.O.S.H. har også lavet andre naturlægemidler kosttilskud, herunder Aria, fibromyalga supplement, også tilgængelige over skranken uden en recept.

Indikationer

Celesta er indiceret til smerte-relaterede søvnløshed, som omfatter svært ved at falde i søvn på grund af smerter i kroppen, sværhedsgrad opholder sig i søvn på grund af smerter, problemer med opholder sig vågen i løbet af dagen og problemer med at vågne op på grund af smerter i kroppen. Celesta anbefales til mennesker med gigt, rygproblemer og gigt.

Ingredienser

Ingredienserne i Celesta PM kapsler omfatter humle, melatonin, passionsblomst og Baldrian, som er søvn hjælpemidler. Celesta PM indeholder også smertestillende midler, herunder hvid pilebark og Matrem. Derudover indeholder Celesta PM kapsler siliciumdioxid, mikrokrystallinsk cellulose, di calciumphosphat anydrous og mangan tilstand. Ingredienser i Celesta PM Rub omfatter triethanolamin salicylat, renset vand, ether propionat, PPG-2 myristyl, ethylalkohol, aminomethyl propanol, carbomer, acrylat crosspolymer, diazolindinyl urinstof, propylenglycol, propyparaben og methylparaben.

Retninger

Hvis du vil bruge Celesta PM kapsler, tage to kapsler før sengetid. Børn yngre end 18 bør ikke bruge Celesta PM kapsler. Bruge Celesta PM Rub, gælder for smertefulde områder ved sengetid og Gentag som nødvendigt. Brug ikke på børn yngre end alderen 2.

Advarsler

Brug ikke Celesta PM, hvis du er allergisk over for nogen af indholdsstofferne. Tag ikke Celesta PM, hvis du tager blodfortyndende medicin, enten ordineret af en læge eller i håndkøb. Ikke drikke alkoholiske drikke eller operere motorkøretøjer efter indtagelse af Celesta PM kapsler. Hvis du er gravid eller ammer, ikke tage Celesta PM kapsler.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com