Hvad er farerne ved Reclast for osteoporose?

07/28/2010 by admin

Reclast er et varemærke for injicerbare receptpligtig medicin zoledronic syre. Trods dens effektivitet i behandlingen af osteoporose hos mænd og postmenopausale kvinder udgør Reclast en risiko for nogle potentielle farer.

Almindelige bivirkninger

De mest almindelige bivirkninger af Reclast for osteoporose er ikke normalt farlige og omfatter tab af appetit, hovedpine, svimmelhed, svimmelhed, kvalme, diarré, opkastning, øvre mavesmerter, fordøjelsesbesvær, muskel eller fælles smerte, knoglesmerter, muskelkramper, feber, træthed, kuldegysninger, utilpashed og svaghed.

Betydning

I u. s. Food and Drug Administration kliniske forsøg offentliggjort på RxList, mellem 5.7 og 9,1 procent af Reclast brugere udviklet slidgigt og 4.4 og 5.3 lidt fra en mangel på røde blodlegemer eller anæmi. Dette gør faren for gigt eller anæmi mest betydelige eller sandsynligvis farerne ved Reclast.

Lægemiddelinteraktioner

At tage Reclast med loop-diuretika, som furosemid udgør en risiko for calcium mangler. Når det tages med non-steroide anti-inflammatoriske medicin, øger Reclast faren for udvikling af nyresvigt, advarer RxList.

Risici

Sjældent, brug af Reclast til behandling af osteoporose årsager osteonekrose eller død af kæbeknoglen, som kan forårsage smerte og løse tænder. Derudover er der en risiko for nyresvigt og behovet for dialyse forbundet med brugen af Reclast hos patienter med osteoporose, advarer RxList.

Overvejelser

Reclast udgør en risiko for fosterskader eller aborter, men er sjældent ordineret til behandling af osteoporose i enhver kvinde, der endnu ikke er gået igennem overgangsalderen. Hvis du har en historie af anæmi, cancer, tandsygdomme eller dårlig tandhygiejne, astma, hjerte-eller nyresygdom, hypoparathyroidism, thyroideaoperation, absorption maveproblemer, Calciummangel eller dehydrering, ikke kan det være sikkert for dig at tage Reclast til behandling af osteoporose, advarer de Mayo Clinic.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com