Hvordan til at tabe i en uge ved at udøve

02/18/2012 by admin

Hvordan til at tabe i en uge ved at udøve

Alle kan forholde sig til at ville se godt for en stor begivenhed. Hurtigt kaste et par pounds for at se fabelagtig er nogle gange en del af dette ønske. Det er vigtigt at være forsigtig, så du ikke forårsage dig mere skade end gavn, når du har en kort tidsramme for at tabe vægt. Hvis du mister vægt for hurtigt, kan du opleve forskellige skadelige virkninger som dehydrering, fejlernæring og elektrolyt ubalance. Heldigvis, hvis du indstiller en forsigtig fremgangsmåde, at tabe sig i en uge er muligt.

Instruktioner

• Foretage en konkret plan at følge i uge. Da du ikke har en masse tid til varetagelse af et betydeligt vægttab mål, er der lidt plads til fejl. Med denne kendsgerning i tankerne, formulere en detaljeret tidsplan til følge, der omfatter en slags kraftig motion hver dag.

• Justere dit kalorieindtag til at maksimere din energi og yderligere at fremme vægttab. Selv om du er normalt en dårlig dieter, er en uge kort nok til med held ophold fokuseret på hvad du spiser. Forbruge nok protein og komplekse kulhydrater til at holde din energi op for øget motion, men også holde sig væk fra junk fødevarer og sodavand. Husk, du må stadig være at lægge ud flere anstrengelse end kalorier du tage i at opnå vægttab så overvåge din kost i overensstemmelse hermed.

• Deltage i en boot camp, der fokuserer på hurtig vægttab. Forskning din lokale fitness klubber for intens programmer fokuseret på øvelse med henblik på at opnå hurtige resultater. WebMD, at det er muligt at miste så meget som 20 lbs. i en uge med en streng diæt og motion plan, men disse programmer typisk skal overvåges af en læge at sikre sikkerheden.

• Mætte din motion rutine med cardio. At komme op og bevæger sig i enhver form hjælper med at fremme vægttab, men hvis du vil opnå en målbar tab i en uge, du nødt til at fokusere på hjerte-kar-motion som omfatter aerobic, cykling, spinning, løb, hastighed walking og zumba.

• Fokus på din teknik. Hvordan du motion hjælper dig med at forbrænde fedt hurtigere. Koncentrere sig om smidig og løbende fremskridt, at bidrage til at fremme en rytmisk bevægelse. Synes om at udøve en mere bevidst måde, men i en længere periode til at forbrænde flere kalorier. Også, sætte ekstra fokus på din vejrtrækning i løbet af denne uge for at arbejde. Øge din lungekapacitet er også kendt for at hjælpe forbrænde fedt.

Tips & advarsler

  • Tilføje ekstra bevægelse i dit daglige liv i løbet af ugen, såsom parkering i steder længere væk fra døren og tager trappen når det er muligt.
  • Hvis du vil forsøge enhver form for program til hurtig vægttab, bør du tjekke med din læge først af sikkerhedsgrunde.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com