Prandin forholdsregler

02/20/2012 by admin

Prandin forholdsregler

Prandin er navnet for repaglinide. Kost, motion og eventuelt andre medikamenter anvendes sammen med Prandin til kontrol Type 2 diabetes. Patienterne tage Prandin lige før spise eller op til 30 minutter før. Medicinen forårsager bugspytkirtlen til at producere insulin, hvilket bidrager til at sænke blood sugar. Vær opmærksom på forholdsregler med hensyn til Prandin og tage lægemidlet kun på den rådgivning og vejledning af en læge.

Hvem bør ikke tage Prandin

Tag ikke Prandin, hvis du er allergisk over for repaglinide eller hvis du har Type 1 diabetes. Ikke tage Prandin og se din læge, hvis du har diabetisk Ketoacidose. Ketoacidose er resultatet af kroppen nedbryde fedt, når glukose ikke er tilgængelig. Processen producerer syrer kaldet ketoner, som er giftig i store mængder. Ketoacidose er sjældne i Type 2 diabetespatienter; Hvis det sker det er normalt anlagt den ved en alvorlig sygdom.

Hvem skal tage Prandin med forsigtighed

Undersøgelser om sikkerheden på Prandin er ikke blevet gennemført med gravide eller ammende kvinder. Gravide eller ammende kvinder bør drøfte spørgsmålet med deres læge før du tager Prandin. Dem med lever- eller nyresygdom bør ikke tage Prandin uden deres lægens godkendelse.

Lavt blodsukker (hypoglykæmi)

Hypoglykæmi er en potentiel bivirkning af at tage Prandin. Hypoglykæmi kan opstå fra langvarig motion, alkohol, stress eller manglende måltider. Symptomer på lavt blodsukker omfatter sult, rystelser, hovedpine, irritabilitet og koncentrationsbesvær. Teste dit blodsukker, og hvis dit blodsukker er lavt, tage en simpel kulhydrat som appelsinjuice eller hårde slik eller hvad er anbefalet af din læge. Søge lægehjælp, hvis symptomerne vedvarer.

Højt blodsukker (hyperglykæmi)

Tjekke dit blodsukker ofte, når du følger en Prandin regime. Skal du kontrollere dit blodsukker ikke er for høj. Symptomer på højt blodsukker omfatte mundtørhed, øget tørst og vandladning, sult, sløret syn, svimmelhed og døsighed. I kliniske forsøg var hyperglykæmi en af de negative begivenheder, der førte til afskaffelsen af Prandin regime.

Andre bivirkninger

Ud over hypoglykæmi og hyperglykæmi oplevet patienter også koldt- og flulike symptomer, hovedpine, fælles og rygsmerter og diarré.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com