Behandlinger for en Viral influenza

02/24/2012 by admin

Behandlinger for en Viral influenza

Influenza kan være skræmmende, spredes hurtigt gennem en befolkning, at gøre dig føle sig meget syg, og potentielt forårsager alvorlige sygdomme som lungebetændelse. Men endnu mere skadelige stammer af influenza kan behandles nemt derhjemme for de fleste mennesker. Der er flere antivirale lægemidler, der bekæmpe influenza, og over-the-counter retsmidler kan også gøre dig føle sig lidt bedre. Hvis du tror, at du har fanget influenza, tale med din læge om behandlinger, der vil hjælpe dig genvinde hurtigt.

Oseltamivir

Oseltamivir, en influenza antivirale lægemiddel bedre kendt under navnet Tamiflu, kan hjælpe med at forebygge eller mindske sværhedsgraden af en influenza-infektion. Oseltamivir virker ved at forstyrre influenzaviruss evne til at reproducere. Det er effektivt til behandling af influenza type A og influenza type B i voksne samt børn over 1 år. Tages i pilleform, kan medicinen forårsage kvalme og opkastning; Men, patienter kan tage medicin med mad til at reducere denne risiko. Det fungerer bedst, når taget snart efter følelse syg, senest to dage efter de første symptomer.

Zanamivir

Kendt som Relenza, Zanamivir er en inhaleret influenza antivirale, der kan behandle influenza i enkeltpersoner syv og ældre og kan bruges til at forebygge influenza for folk fem og ældre. Ligesom oseltamivir forstyrrer det influenzas evne til at reproducere. Zanamivir kan også arbejde mod influenza type A og influenza type B. Bivirkningerne omfatter kvalme og opkastning samt øvre luftveje symptomer som hoste og løbende næse. Hvis du har astma eller andre kroniske lungesygdomme, bør du vide, at nogle brugere har bemærket vejrtrækningsproblemer efter indtagelse af zanamivir.

Over-the-Counter behandlinger

Der er mange over-the-counter (OTC) behandlinger, der reducerer influenzasymptomer, hvilket gør det mere behageligt for dig at gendanne. Der er dog ingen over-the-counter narkotika, der arbejder for at bremse den influenza reproduktion. Mange OTC influenza medicin indeholder dextromethorphan, som bruges til at reducere hoste; diphenhydramin, som bruges til at lindre tilstoppet næse; og stoffer som acetaminophen eller ibuprofen, som bruges til at lindre smerter og feber. Når behandling af et barn må give ham nogen medicin, der indeholder acetylsalicylsyre. Dermed kan forårsage Reyes syndrom, en alvorlig komplikation.

Behandling derhjemme

Hvis du har influenza eller enhver anden luftvejssygdom, bo hjem og hvile. Sørg for at drikke masser af væske til at holde din krop hydreret. Hold behagelig og varm, og sove så meget som du har brug for---kan du opleve træthed, som er kroppens måde at fortælle dig, at du skal sætte farten ned. Opholder sig hjem vil også mindske spredningen af virus at holde dine kolleger, medstuderende, eller venner gratis fra infektion.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com