Hjem afhjælpe for gigt i foden

02/02/2012 by admin

Hjem afhjælpe for gigt i foden

Gigt i foden er en pludselig angreb af gigt-lignende symptomer. Podagraanfald kommer ofte natten, forlader foden og dens led hårdt plaget med smerter. Rødme og hævelse vil vises på foden og området kan endda være varm at røre ved. Forårsaget af en udvidelse af urinsyre i kroppen, kan en smertefuld tilfælde af gigt i foden vare fra få dage til to uger. Der findes nogle hjem retsmidler til behandling af gigt i foden, men langvarig tilfælde kan kræve indgriben fra din læge.

Sund fornuft behandlinger

Nogle enkle hjem retsmidler, der er lidt mere end sund fornuft praksis er et godt sted at starte når først behandle gigt i foden. Elevation af benet, er så foden holdes højere end dit hjerte, et godt udgangspunkt. Dette bør hjælpe med både hævelse og den dunkende fornemmelse, som ofte ledsager gigt i foden.

En is pack anvendes til foden, mens det er forhøjet kan yderligere bidrage til at mindske smerter og hævelse.

OTC behandling

Ibuprofen er et godt valg af hjem retsmidler for gigt i foden. Da ibuprofen er en anti-inflammatoriske medicin, kan det hjælpe med at lindre nogle af det pres, der forårsager smerte. Ikke fejl din smertestillende, når behandling for gigt. Mange mennesker fejlagtigt antager, at ibuprofen (typisk sælges under navnet Advil) og acetominophen (typisk sælges under navnet Tylenol) er den samme slags smertestillende midler. Acetominophen, dog har ikke næsten de anti-inflammatoriske egenskaber en ibuprofen gør. Aspirin bør aldrig anvendes, da det begrænser udskillelsen af urinsyre, derfor ofte gør gigt endnu værre.

Kosten mulighed

Kirsebær siges at hjælpe patienter med smerter og hævelser fra gigt i foden. Ifølge Dr. Agatha Thrash, MD, en af forfatterne til "The Doctor's Book of Home Retsmidler," kan en spiseskefuld af kirsebær koncentrat hver dag, der indtages oralt, hjælpe lindre symptomerne på gigt. Patienter kan foretrækker at bare spise kirsebær. Et dusin til op mod et halvt pund er blevet bemærket af denne samme læge som havende positive resultater ved behandling af gigt i foden.

Grødomslag

En grødomslag lavet af 1/2 kop af aktivt kul (fundet på mange apoteker og de fleste helsekost butikker) blandet med et halvt dusin spiseskefulde af jord flaxseeds og varmt vand er starten på en hjemmelavet middel, der kan trække toksiner (i dette tilfælde urinsyre) fra kroppen. Trækul har mulighed for at trække giftstoffer eller toksiner, der forårsager mange forskellige lidelser. Bland den trækul og jorden hørfrø med lige nok varmt vand til at danne en dejagtig konsistens. Anvende det på foden, især leddene. Dække med et stort stykke klud eller et håndklæde til at holde det på plads, og lad det sidde natten over.

Sættetid

Aktivt kul tilføjes et bassin med varmt vand er et andet hjem afhjælpe for gigt i foden---igen ved hjælp af egenskaberne fra kul til at tegne urinsyre ud af foden. Anvende en halv kop af trækul blandet med lidt vand (nok til at lave en pasta) til foden, sænk derefter foden ind i bassinet af meget varmt vand. Blød i op til en time.

Mere kul

Aktivt kul kan også indtages gennem munden som endnu et hjem afhjælpe til behandling af gigt i foden. Bland 1/2 til 1 tsk i en kop vand og drikke. Dette kan gentages op til fire gange om dagen. Denne indstilling kan hjælpe med at reducere urinsyre i blodet.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com