Hvordan til at diagnosticere lymfom

02/26/2012 by admin

Hvordan til at diagnosticere lymfom

En lymfom er en svulst af lymfoide væv. De inddeles i to typer: ikke Hodgkin lymfom (NHL) og Hodgkin's sygdom. Begrebet "lymfom" henviser sædvanligvis til en ikke-Hodgkin lymfom til fælles brug fordi Hodgkins sygdom har sit eget navn. Der er flere klassificeringsmetoder for NHL, men kliniske onkologer gruppe normalt lymfomer ifølge deres forventede funktionsmåde. De følgende trin vil vise hvordan du kan diagnosticere NHL.

Instruktioner

• Identificere lavkvalitetskul NHLs som forårsager hævede lymfeknuder i ekstremiteterne. Leveren er ofte hævede, som er milten i 40 procent af tilfældene.

• Genkende mellemliggende og high-grade NHLs ved deres hurtige og dybtgående indvirkning på lymfesystemet. Milten og leveren er som regel opsvulmet i disse tilfælde.

• Kig efter symptomer af specifikke typer af højkvalitets NHLs. En stor abdominal masse findes normalt i Burkitt lymfom. En testikel masse eller store mediastinal masse kan også være til stede for B-celle lymfom eller lymfoblastær lymfom. Nogle lymfomer Anaplastisk lymfom, angioimmunoblastic lymfom og kutan T-celle lymfom producere hudlæsioner.

• Opnå en biopsi af udtagelse en lymfeknude. Diagnosen er stærkt afhængige af en undersøgelse af den nodal arkitektur og ledsager infiltrater i lymfoide celler.

• Pletten prøve med hæmatoxylin og eosin. Prøven kan derefter analyseres histologisk. NHL producerer en bred vifte af morfologi afhængigt af den specifikke form af sygdommen. NHL kan skelnes fra reaktiv follikulær hyperplasi, fordi NHL normalt ændrer lymfeknude arkitektur og kapsel.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com