Behandling for tilbagevendende lungekræft

05/23/2011 by admin

Lungekræft er andet mest almindeligt diagnosticeret kræft hos både mænd og kvinder endnu er stadig den mest almindelige årsag til kræftdødsfald. Folk med lignende kræftformer kan kræve eller vælge forskellige typer eller kombination af behandlinger, og nogle behandlingsmuligheder kan være hensigtsmæssig på én gang, men ikke en anden.

Stråling

Strålebehandling bruger høj energi stråler til at dræbe kræftceller. Stråling bjælker er rettet i stedet for lungekræft. Denne terapi er målrettet til webstedet kræft for at undgå skadelige normale væv eller celler.

Kemoterapi

Kemoterapi bruger medicin til at dræbe kræftceller. Kemoterapi er ikke så målrettet som andre behandlingsformer. Disse stoffer kan dræbe normale celler samt kræftceller. Tilbagevendende lungekræft kan behandles med mere end en kemoterapi stof ad gangen.

Kemo og stråling

Denne behandling planen kan omfatte en kombination af kemoterapi narkotika og stråling. Kemoterapi kan hjælpe stråling behandlinger til at fungere bedre. Kemoterapi narkotika svække kræftcellerne og tillade den målrettede stråling stråle til at være mere effektiv.

Målrettet terapi

Målrettede terapi stoffer målrette visse dele af kræftceller. Disse stoffer forstyrrer cellernes vækstproces forårsager cellen til at dø. Disse stoffer er mindre tilbøjelige til at skade normale celler end stråling eller kemoterapi.

Kliniske forsøg

Kliniske forsøg er brugt til at teste nye lægemidler og nye kombinationer af behandlinger. Deltagelse er frivillig, men sørg for at konsultere din læge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com