Skadelige bivirkninger af CoQ10

05/14/2011 by admin

Coenzym Q10 er en antioxidant, der findes i hjertet, leveren, nyrerne og bugspytkirtlen. Det bruges i alternativ medicin til at behandle sygdomme herunder Mitokondrie-sygdomme, kongestiv hjerteinsufficiens, hjerteanfald, hypertension og Parkinsons sygdom. Nogle brugere har rapporteret bivirkninger.

Typer af bivirkninger

De mest almindelige bivirkninger af CoQ10 er diarré, kvalme, halsbrand, svimmelhed, hovedpine, irritabilitet og manglende appetit, ifølge læger Desktop Reference. Selvom sædvanligvis milde, kan der fører til dehydrering af diarré og kvalme, hvis det fortsætter i et antal dage, advarer USA National Library of Medicine.

Funktioner

Nogle patienter oplever allergiske reaktioner over for CoQ10, forårsager smerter i brystet, åndenød, advarer hævelse i ansigtet, ekstremiteter og hududslæt, læger Desktop Reference.

Lægemiddelinteraktioner

Der er mulighed for forlænget eller pludselige blødninger når CoQ10 træffes med warfarin, advarer University of Maryland Medical Center. CoQ10 har potentiale til at mindske effektiviteten af kemoterapi narkotika, rapporterer University of Maryland Medical Center.

Overvejelser

CoQ10 har potentiale til at forårsage farlige dråber i blodtryk i dem, der allerede er tilbøjelige til at sænke trykket aflæsninger, ifølge RxList.com. CoQ10 sikkerhed under graviditet og ammende er ukendt.

Løsning

Mange af de gastrointestinale og neurologiske bivirkninger af Coenzym Q10 er formindsket, når supplementet er taget i to eller tre mindre doser hele dagen, tyder RxList.com. Dem, der tager nogen medicin, der kan interagere med CoQ10 bør konsultere deres læge før du begynder behandling.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com