Hvad er bivirkninger af en hjerte Pacer?

07/01/2012 by admin

Hvad er bivirkninger af en hjerte Pacer?

Hjertemusklen, i midten af din brysthulen, fungerer som en pumpe til at cirkulere blod gennem hele kroppen til at transportere ilt og forskellige næringsstoffer til alle dine organer. Når dit hjerte ikke fungerer ordentligt, medicinsk intervention er nødvendig for at bidrage til at afhjælpe problemet. Ét alternativ er brugen af en hjerte pacer.

Et hjerte pacer, bedre kendt som en kunstig pacemaker eller pacer, er en lille enhed, der er implanteret i mennesker med bradykardi (en langsom puls) eller andre hjerte abnormiteter. Denne batteridrevet enhed er implanteret i maven eller direkte under kraveben under huden. Denne procedure er normalt udføres med lokalbedøvelse og en mild beroligende med patienten vågen, men er undertiden udføres med patienten helt bedøvet. Som ved alle kirurgiske procedurer, kan der være bivirkninger eller komplikationer, der opstår som følger af implantation af sådanne enheder.

Infektioner

Infektioner er en af de mest almindelige problemer, der opstår efter operationen. Læger vil normalt for intravenøs antibiotika til patienter, der har en kompromitteret immun ordning eller som en forebyggende foranstaltning til at hjælpe i helingsprocessen af pacemaker implantations. Der er flere tegn at kigge for at indikere post-kirurgi infektion: feber, kuldegysninger, rødme eller hævelse på operationsstedet, og enhver drænvand fra indsættelsesstedet. Området i indsættelsesstedet kan også føles varm at røre ved. Hvis du oplever nogen af disse symptomer, ringe til din læge.

Overdreven blødning

Blødning er en stor bekymring for læger efter hjertekirurgi pacer. Overdreven tab af blod kan forårsage en patient til at gå i chok og muligvis resultere i dødsfald. Flere blodprøver er udført før kirurgi til at bestemme den koagulationsfaktor for hver patient. Et flertal af de patienter, der har en varme pacer implanteret er på en slags blod tyndere på en eller anden grund. Patienter er forpligtet til at stoppe med at tage alle blodfortyndende flere dage forud for operationen for at undgå overdreven blødning. Når hjem, hvis du bemærker nogen blødning fra indsættelsesstedet, kontakte din læge. Hvis blødningen ikke kan kontrolleres, ringe til 911.

Funktionsfejl i Pacer

Mange ting kan forårsage hjerte pacer funktionsfejl. En bly i hjertet pacer kunne komme løs, et batteri kan ikke fungerer korrekt, eller elektromagnetiske felter såsom en mikrobølgeovn, mobiltelefon eller lufthavn sikkerhed detektor kan forårsage hjerte pacer funktionsfejl. Selv en meget varmt bad kan forstyrre hjerte pacer ved at forårsage puls til at stige dramatisk. Sørg for at holde alle elektriske enheder, herunder mobiltelefoner, mere end 6 inches fra indsættelsesstedet. Prøv at undgå radar maskiner, magnetiske felter, og noget med højspænding at forhindre hjerte pacer funktionsfejl. Også, patienter med hjerte pacer ikke kan gennemgå magnetisk resonans imaging (MR).

Bristning af hjertemusklen

En punktering eller ruptur af hjertemusklen er sjældne under disse operationer. Dette kan dog undertiden forekomme under proceduren når kundeemnet er gevind gennem et kateter gennem venen og ind i hjertet. Den nemmeste måde at undgå dette sker er at forblive helt stadig under proceduren.

Pnuemothorax

Når luften bliver fanget mellem lungen og foring omkring lungerne (pleural rummet), kan lungerne kollapse. Dette er kendt som en pneumothorax. Dette sker sjældent med pacer hjerteoperation, men det er en mulig komplikation. Hvis dette skulle ske, vil lægen indsætte et bryst rør for at re puste lungen.

Hjertet Pacer batteri

Et hjerte pacer akkumulator liv er omkring seks år. Men det kommer an på hvor ofte pacer har til at regulere hjerterytme og hvor stor eller lille hjerte pacer enhed er. På dine opfølgende aftaler med din læge, vil lægen kontrollere batteriet i dit hjerte pacer. Dette vil blive kontrolleret ved hvert besøg. Der kan også være en beeper mekanisme inde dit hjerte pacer, der vil advare dig, skal batteriet være lav.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com