Helbredelsesmetoder for ømme ben

10/14/2010 by admin

Mange mennesker, der skal stå eller arbejde på deres fødder hele dagen, fem eller seks dage om ugen, kommer hjem hver aften med ømme ben og fødder. Mund- og ben sundhed for sådanne personer er afgørende for at forebygge mere alvorlige komplikationer såsom åreknuder, ben Sporer og hævede ankler eller leddene. Helbredelsesmetoder for ømme ben kan omfatte hjem retsmidler, der giver smerter og smerte lindring, sikkert og effektivt.

Hævelse

At reducere hævelse forårsaget af lange perioder med immobilitet eller fra stående på dine fødder hele dagen kan bidrage til at lindre smerter i underekstremiteterne og genoprette cirkulation. Den bedste ting for hævede ankler og kalve er at få dine fødder. Ophøje fødder højere end niveauet for dit hjerte at hjælpe blodet tilbage til hjertet. Venerne i benene har ventiler, der forhindrer blodet i at sikkerhedskopiere som det vender tilbage til hjertet, og at få fødderne vil medvirke til at reducere trykket mod disse ventiler.

Massage

Opmuntrende omløb af masserer let ben, kalve og ankler flere gange om dagen kan hjælpe give lindring fra anspændt og trangt muskler. Massage vil hjælpe fremmer cirkulation og bidrage til at genoprette sensation til væv. Hver aften, massage ben med kokos eller sennepsolie for ekstra aflastning.

Hydrat

Drikke masser af vand hele dagen hjælper med at forhindre ødemer, eller væskeophobning, som ofte dræn til anklerne på grund af tyngdekraften. At tage et dampbad, når en uge vil hjælpe med at fremme omsætning og genoprette blodtilførslen til ekstremiteterne.

Naturlægemidler

Naturlægemidler wraps ikke kun give beroligende lindring for benene men kan også hjælpe med at reducere stress og fremme resten. For eksempel, mix 2 tsk af Bukkehorn pulver, som kan købes hos din lokale helsekost butik med et glas vand og drikke hver morgen før du spiser morgenmad. Dette middel har længe været brugt til at give smertelindring til ømme ben.At tage et bad i varmt vand infunderes med 5 tbsp. af rosmarin eller timian også giver fantastiske lindring.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com