Læge rekruttere Tips

03/09/2013 by admin

Læge rekruttere Tips

Med 36 procent af praktiserende læger i en alder af 55 eller ældre i 2009, ifølge "Iværksætter" magasin, findes en stigende mangel på læger. En forøgelse af befolkningen gør for stor efterspørgsel efter medicinsk behandling og resulterer i en endnu mere utilstrækkelig forsyning af læger. Vide, hvordan man effektivt rekruttere nye læger er vigtigt for at holde din praksis leverer det korrekte niveau af service.

Genkende behov tidligt

Genkende, hvad din personalebehov vil være i en nær og fjern fremtid. Når en stilling bliver uventet ledig, kan det være en alvorlig udfordring at finde nogen til at tage på den tidligere læge arbejdsbyrde. Disse situationer kan være forberedt på, men kommende pensionering eller andre ændringer i bemanding kan være i værkerne i måneder eller endog et år eller mere på forhånd. Drage fordel af forudgående varsel, og begynde at søge tidligt.

Definere den ideelle type læge, der vil fylde behovet, og bruge din ekstra tid til at finde det tætteste match muligt. Vellykket rekruttering kan ikke begynde, før de søger, ved præcis, hvad de leder efter. Du ønsker at leje Dr. Right, ikke Dr. ligenu, ifølge American College of Physicians.

Gøre en Brochure

Du kan føle, at dit anlæg er det bedste sted at arbejde i det medicinske felt, og du kan tro, at dit community er det ideelle sted at leve for en række årsager. Ikke holde det for dig selv. Sælge din praksis og dit community for at lokke læger til et sted, ikke kan de vide meget om.

Oprette en brochure i begyndelsen af rekrutteringsprocessen, der vil blive sendt til kandidater, som du føler er bedst egnet til dine behov. Gøre en blank, fuld-farve brochure fortæller om arbejdet, dit anlæg gør, og hvorfor det er et godt sted at tilbringe en karriere. Omfatte også et afsnit, der relæer, hvor byen er et godt sted at bo, arbejde og stifte familie.

Hold øje med hjemmeavlede Talent

Mange college kandidater er ivrige efter at vende tilbage til deres rødder efter skole. Mens nogle kan ønsker at undslippe vante omgivelser, kan en god lejlighed tilbage hjem være fristende for mange. Gøre kontakter på medicinske skoler og pre med programmer hvor lokale studerende deltager i. Find ud af, hvem de ekstraordinære studerende, og sørg for at lade dem vide, at du ville elske at have dem når de er færdige med deres opholdstilladelse. At yde et godt stykke arbejde i velkendte område kan give dig en kant når rekruttere en ung læge.

Skærmen kandidater

Spild ikke tid at bringe i enhver læge, der sender et resume. Foretage en telefon samtale først, og bruge det som en mulighed for at screene for kandidater, der ikke vil være en god pasform.

At sikre kandidaten ved hvordan din praksis fungerer. Ofte en læge med erfaring på et andet anlæg bruges til at gøre tingene på en bestemt måde og er tilfreds med denne stil. Hvis din praksis er drastisk anderledes fra andre, rekrutter kan være ulykkelig og kunne begynde at kigge andre steder hurtigt. Lad dem vide hvad tidsplanen vil være ligesom, hvor mange patienter ser hver dag i gennemsnit og andre detaljer om jobbet, så du kan indsnævre jagten.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com