Er brandstiftelse Pro konkurrence styrke fedtstof brænder sikkert?

10/30/2012 by admin

Er brandstiftelse Pro konkurrence styrke fedtstof brænder sikkert?

Brandstiftelse Pro-Competition styrke termogeniske er et kost supplement, der er beregnet til at forbrænde fedt. Det blev udviklet for alvorlige, konkurrencedygtige bodybuildere kun og er ikke beregnet til hverdagens vægttab.

Grøn te

Undersøgelser tyder på, at grøn te hjælper mennesker mister vægt. En af de vigtigste ingredienser i brandstiftelse er grøn te-ekstrakt.

Koffein

Koffein er en stimulans, der giver energi og øger stofskiftet. Brandstiftelse indeholder koffein.

Bivirkninger

Den vigtigste bivirkning fra brandstiftelse Pro-Competition styrke termogeniske er diarré og kvalme, som en lille procentdel af brugerne har oplevet. Nogle mennesker har også haft dårlige reaktioner på koffein.

Dehydrering

Nogle brugere også opleve dehydrering, selv om det ikke er kendt, hvis det var forårsaget af brandstiftelse eller bare ikke drikker nok vand mens du arbejder.

Sikker

Brandstiftelse Pro-Competition styrke termogeniske synes at være sikkert med kun en lille chance for milde bivirkninger, hvis det anvendes som instrueret. Igen, det er for seriøse bodybuildere kun.

FDA

Food and Drug Administration behøver heller ikke overvåge kosttilskud. Den officielle brandstiftelse hjemmeside gør påstande om videnskabelige undersøgelser og brandstiftelse versus placebo men henvise ikke til undersøgelserne.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com