Metabolisme & rygestop

11/17/2012 by admin

Din metabolisme stiger mens rygning, som hjertet er tvunget til at pumpe i et hurtigere tempo. Rygestop sænker metabolisme af lettelsen unødvendig stress på hjertet.

Betydning

Rygning øger stofskifte, som stimulerende nikotin tvinger hjertet til at slå hurtigere, end det normalt ville. Højere stofskifte resultere i flere kalorier brændt pr. dag sammen med usund niveauer af stress på hjertet.

Funktion

Afslutning rygning sænker den metaboliske sats, så hjertet kan fungere normalt under mindre stress. Appetit er ikke længere undertrykt af nikotin, og kroppen tilpasser sig brændende kalorier naturligt.

Effekter

Et sænket stofskifte nås ved rygestop er ofte overskygget af vægtøgning og øget cravings. Negative abstinenser er midlertidige, som stofskiftet kan forhøjes med gavnlige vitaminer og motion.

Overvejelser

Daglig motion er en sund måde at øge stofskiftet. Daglig motion også kantsten tilbagetrækning følelser af depression og irritabilitet gennem den fysiske transmission af dopamin er opnået gennem fysisk aktivitet snarere end nikotin afhængighed.

Fordele

Rygestop tillader kroppen at gendanne sig selv til en normal metaboliske sats, hensyntagen stress fra hjertet, så hjerte-kar- og luftvejssygdomme kan undgås. Derfor, en daglig øvelse regime kan øge stofskiftet og forbedre lunge og hjerte funktion til sundere livsstil.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com