Sådan Sammenlign Valle og kasein protein

02/04/2013 by admin

Sådan Sammenlign Valle og kasein protein

Valle og kasein er to forskellige typer af protein, der er lavet i protein kosttilskud. Hver har forskellige kvaliteter, der gavner din krop på forskellige måder. Uanset om du får ind i hardcore bodybuilding eller du blot ønsker et supplement til at holde dit proteinindtag i løbet af dagen, er det vigtigt at forstå og sammenligne forskelle af Valle og kasein protein.

Instruktioner

• Overveje dine behov. Du skal først lægge ud i enkle vendinger, hvorfor du ønsker at tage en af protein kosttilskud. Dine årsager kan omfatte ønsker at få muskelmasse for bodybuilding, behov for at få nogle mere protein, fordi du er vegetar eller en række andre årsager. Overvejer dine egne behov vil give dig et grundlag for at sammenligne de to proteiner.

• Kig på absorption tid. En af de mest markante forskelle mellem kasein og valleprotein er mængden af tid, kroppen tager til at absorbere og metabolisere hvert protein. Valleprotein er hurtigt absorberes mens kasein, på den anden side, absorberes meget langsomt. Så hvis du søger for at få protein pumper gennem dine blodårer ret efter en workout gå med Valle. Hvis du ønsker et protein, der er tilgængelige for din krop, for et par timer vælge kasein.

• Sammenlign smagen. Mange mennesker synes, at kasein protein har en ubehagelig lugt og smag. Valle, på den anden side er meget let at smag med kunstige smagsstoffer som chokolade og vanilje. Så, få en prøve af hver af proteintilskud at se hvis man appellerer til dig mere end den anden.

• Overveje pris. Uanset om du vil blive kvalt ned hundredvis af gram protein eller bare bruge det henkastet til boost din sundhed, bør du stadig overveje prisforskel på to protein typerne. Kilde og proces, at kasein er lavet af gør proteinfraktionen betydeligt dyrere end Valle. Så overveje fordelene ved kasein protein mod pris forskel med Valle til at gøre en god beslutning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com