Tips til køb gruppe sygesikring

10/28/2012 by admin

Tips til køb gruppe sygesikring

Gruppe sygesikring er normalt en politik, der er købt af et selskab, således at forsikringen kan tilbydes til virksomhedens medarbejdere. Hvis du overvejer at købe gruppe sygesikring som arbejdsgiver, er der en række faktorer til adresse. Som sygesikring politikker varierer meget, kan det altid betale sig at gøre din forskning først.

Spørg medarbejderne

Undersøgelse din personale. Spørge dem, hvilke funktioner de gerne vil i en sygesikring politik. Efter alt, vil de være dem, der nyder godt af en stor forsikring plan eller lider, hvis dækningen viser sig for at være utilstrækkelige. Ved at konsultere din personale, de vil forstå, at du har taget sig tid til at overveje deres udtalelser, og du vil have en bedre chance for at vælge en sygeforsikring plan, der passer til alle.

Gør din forskning

Forskningsplaner grundigt før afvikling på en. Der er en række planer, ekstraudstyr, gebyrstrukturer og så videre til at overveje. Købe sygesikring er en beslutning, som kan have vidtrækkende konsekvenser, så tag tid til at gøre fundamentet, før du låse i en langtidskontrakt. Du vil måske spørge andre arbejdsgivere i dit erhverv, hvis de kan anbefale en forsikring plan, at de er tilfredse med.

Læs med småt

Undersøge din plan valg nøje. Anmode om en fuldstændig kopi af kontrakten, politik og læse den grundigt før underskrive på den stiplede linje. Hold øje med eventuelle skjulte betingelser eller begrænsninger, der kan have en fremtidig negativ indvirkning på forsikringstagerne. Beregne de samlede omkostninger ved politikken og afgøre, om disse omkostninger er inden for de budgetmæssige midler i selskabet.

Ophold er omfattet

Aldrig annullere din eksisterende plan før du bekræfter dækning med den nye plan. Dette vil sætte dine medarbejdere i fare, hvis de har brug for lægehjælp i den mellemliggende periode når der er ingen dækning til rådighed. Ved ikke at give dine medarbejdere adgang til forsikring, kan du også begår en forbrydelse. Arbejdsgiveren forsikringslovgivning kan variere afhængigt af den specifikke virksomhed. Kontakt din lokale Department of Labor myndighed for mere information.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com