Stilarter af receptpligtige læsebriller

01/05/2013 by admin

Stilarter af receptpligtige læsebriller

Receptpligtige læsebriller er dem, der er tilgængelige i en kemiker eller butik uden at kræve en læges recept. Du bærer læsebrillerne til at bistå med tæt op aktiviteter såsom læsning og kigger på en computer skærm eller tv-skærm. Receptpligtige læsebriller eliminere behovet for øjenundersøgelser og er billigere end recept briller.

Behov for læsere

Du kan fortælle, når du har brug for læsebriller, når det bliver svært at fokusere på eller læse tekst, der er tæt på dig, symptom på at være langsynet. Andre opgaver, lukke som ser på en computerskærm, tegning eller skriftligt, maleri og syning vil også vise sig vanskeligt, hvis du har svært ved at fokusere på op objekter. Symptomer på at være langsynet omfatter hovedpine og trætte øjne.

Chosing styrke og stil

Læsebriller er kategoriseret efter forstørrelse styrken af den linse, som afhænger af hvordan langsynet du er. Den mest effektive måde at bestemme den korrekte styrke er ved at prøve forskellige styrker i butik og prøve dem ved at læse noget tæt op. Receptpligtige læsebriller typisk tilbyde kun samme forstørrelse styrken for hvert øje i forhold til recept. Kun bruge dem hvis du føler dig begge øjne er lig longsightedness, ellers ene øje vil være over - eller under-rettet. Typografier starter ved + 1 og stige i intervaller afhængigt af hvordan forstørrede du brug for linser til at være.

Mode i linsen og ramme

Og typen godkendelse forstørrelse vil du overveje stilen af linsen og ramme din ikke recept briller. Typisk vil styrken af forstørrelse påvirke tykkelsen af linsen selv om linsen form kan variere fra firkant til rund til oval form afhængigt af præference. Rækken rammer i tykkelse, farve og materiale efter præference og pris sortiment, med tyk plastpaneler på den nederste ende af skalaen til subtile tyndt metalstel eller designer ikke recept briller i den øverste ende.

Gennem tiderne

Stilarter briller i mode vilkår har været dikteret gennem tiderne i forhold til deres størrelse, form, farve og de materialer, de blev fremstillet fra. I 1950s kat briller var populære og haft linser sidder i en vinkel til at give en kat-lignende udseende; 60 erne ramme var rund sort farvet stil; i 70 erne blev overdimensionerede firkantet eller rund rammer; 80s havde store rammer i et væld af farver og den nuværende tendens til subtile briller. Retro stil briller vil kunne købes på specialiserede eller vintage butikker.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com