Sådan skal du tage gratis CPR klasser

10/17/2010 by admin

Flere og flere arbejdspladser og erhverv kræver medarbejdere at vide CPR. Hvis du har aldrig taget klasser før, den gode nyhed er, er der gratis CPR klasser du kan tilmelde dig, lære og Bliv certificeret. CPR-certificering er ikke kun godt at have, fordi det er nødvendigt, du kunne en dag redde et liv. Læs videre klasser for at lære hvordan du får gratis CPR at tilbyde certificering efter afslutningen.

Instruktioner

• Kontakt den amerikanske Røde Kors. Røde Kors tilbyder gratis CPR klasser i lokalsamfund over hele USA på betragtning dage. Klasserne er normalt tilbydes på lørdagens og er gratis. Den store ting om Røde Kors er, at de også tilbyde klasser på andre sprog end engelsk.

• Kontakte American Heart Association. Dette år, håber American Heart Association at træne 1 million mennesker gennem gratis CPR klasser. Ligesom med Røde Kors, du tilmelder dig, tog på de udpegede dag, og Bliv certificeret.

• Ring til din lokale hospital. Hospitaler tilbyder CPR uddannelse under parenting klasser og andre programmer løb af lokale læger og sundhedspersonale. Ringe til hospitalet for at finde ud af, om der er nogen klasser, der er planlagt i den nærmeste fremtid.

• Kontakt din lokale Health Department. Ofte gange, får den lokale Health Department andre virksomheder at komme ind i amtet at give CPR-uddannelse. Ring sundhed Institut og bede om gratis CPR klasser, der kan være tilgængelige for dig.

• Bliv certificeret online. Hvis du allerede er certificeret og har brug for en fornyelse, eller hvis du aldrig har taget nogen klasser før, kan du gøre det online. Gratis CPR klasser er kun et klik væk. Bedst af alt, kan du gøre det når det er bekvemt for dig. I afsnittet yderligere ressourcer nedenfor.

Tips & advarsler

  • Kontakte en eller alle af organisationerne, der er anført ovenfor. Sørg for at fortælle dem, at du er interesseret i gratis CPR klasser tilbydes af den særlige organisation. Få datoen tættest muligt for certificering.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com