Naturlige medicin til at sænke blodtrykket

10/04/2010 by admin

Naturmedicin kan være i stand til at sænke blodtrykket med færre bivirkninger sammenlignet med receptpligtig medicin. Typer af naturlig medicin kan omfatte brug af kosttilskud eller urter samt praktiserende naturlige afstresning og vejrtrækning teknikker, der er almindelige i østlige medicin. Mennesker, der tænker på ved hjælp af naturlige medicin til at sænke blodtrykket bør tale med deres læge først.

Typer

Omega-3 fedtsyrer findes i fisk eller fiskeolie og kosttilskud, og kan sænke blodtrykket mere effektivt end nogle receptpligtig medicin.

Typer

Uddrag af tjørn frugt, blade og blomster kan anvendes flydende eller pille til at sænke blodtrykket.

Typer

To aminosyrer, L-arginin og L-taurine, anvendes som kosttilskud og kan sænke blodtrykket efter kroppen omdanner den til lattergas, som udvider blodkarrene.

Typer

Coenzym Q10 kan sænke blodtrykket for folk, der har mildt forhøjede blodtryk niveauer. Det har ikke nogen betydelige bivirkninger.

Typer

Vejrtrækning og udspænding teknikker såsom tai chi, kan yoga og qigong sænke blodtryk og stress niveauet når udføres dagligt over en periode på flere måneder.

Advarsel

Kosttilskud og urter, der sælges i håndkøb i sundhed eller mad butikker kan ikke være korrekt mærket med ingredienser eller dosering oplysninger og instruktioner.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com