Hvilke årsager teenagere til at blive deprimeret?

10/19/2010 by admin

Ifølge National Mental sundhed og Education Center påvirker teen depression en ud af otte unge i USA hvert år. Det er vigtigt at anerkende de årsager og symptomer på teen depression, forstår de virkninger det kan have på familie og venner, og at vide hvornår man skal søge hjælp.

Typer

Teen depression kan være forårsaget af miljømæssige påvirkninger forbundet med venner, familie, skole og fritidsaktiviteter. Begivenheder i livet, hormonale eller genetiske lidelser eller medicinske tilstande kan også være en medvirkende faktor. Der er fire hovedtyper af teen depression: dystymi, svær depression, hypomani og bipolar.

Identifikation

Symptomer på depression kan omfatte tilbagetrækning, vrede, isolation, tab af interesse i venner eller familie og/eller foretrukne tidsfordriv, gråd, tanker og/eller taler om selvmord, træthed, opstemt episoder af lykke, klager over fysiske lidelser, risikoadfærd, eller betydelig vægtøgning eller tab. En teenager, der lider af kronisk depression varer mere end to uger bør ses af en læge.

Effekter

Venner eller familie kan ikke ved præcis hvordan man kan hjælpe. Teen kan føle, at ingen forstår. Følelsesmæssige udbrud kan også forstyrre freden i hjemmet. Familiemedlemmer eller venner kan også overveje at søge professionel rådgivning og/eller støtte.

Forebyggelse/løsning

Holde kommunikationen åben og foreslå at tale med en læge for at få hjælp. Finde måder at lindre stress ved at holde et afbalanceret syn på skole og fritidsaktiviteter. Fastholde en afbalanceret kost, motion rutine og tilstrækkelig søvn tidsplan. Rådgivning og/eller medicin kan også bruges i behandling, og når behandlingen er begyndt, don't stop behandlingsplan brat.

Misforståelser

Depression er ikke en udstilling af svaghed. Klinisk depression er en medicinsk tilstand, der kan inddrage kemisk eller hormonelle ubalancer, eller det kan være et symptom, der er relateret til en medicinsk tilstand.

Advarsel

Efterlad aldrig en selvmorderisk eller deprimeret teen alene. Altid søge øjeblikkelig lægehjælp, hvis kommentarer af værdiløshed eller hvis der er tale om selvmord.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com