Overgangsalderen Libido behandlinger

04/23/2013 by admin

Overgangsalderen og libido eller manglen på samme, er et kompliceret emne. Mange kvinder finder efter overgangsalderen sex bedre end nogensinde fordi de ikke behøver at bekymre sig om graviditet eller løse irriterende menstruationer. Andre kvinder kan være fuldstændig ligeglade, efter at have mistet alle lyst til sex og måske finde samleje smertefuldt når de gør halfheartedly, engagere. Der er flere metoder til at overveje for at give din libido et tiltrængt løft.

Overvejelser

En kvinde må indse, at kroppen ikke har de hormoner, som det engang besad, som gjorde hende ivrige og klar til sex. Når en kvinde går gennem overgangsalderen, ændre hendes kønshormoner, herunder østrogen, progesteron og testosteron. Æggestokkene stoppe med at lave østrogen, som tidligere smurt og beskyttet vaginal foring. Uden østrogen, kan en kvinde føle vaginalt tør. Vaginal foring har tyndet, gøre skeden mere modtagelige for irritation, så sex kan være smertefuld. Progesteron er mere eller mindre væk, og det, også påvirker seksuel lyst. Testosteron, det mandlige hormon som kvinder også har, kan falde. Alle disse faktorer kombineret kan resultere i en ho-hum, tage det eller forlader den holdning om sex.

Alternativ tilgang

Overvej at bruge alternative behandlinger som naturmedicin. Der er to typer af urter, som øger en kvindes libido: fytoøstrogener og ikke-estrogenics. Fytoøstrogener, indeholder såsom sort cohosh og dong quai, østrogene komponenter, der produceres af anlægget. Bekymringen over ved hjælp af fytoøstrogener er, at de vil tilføje eksterne hormoner i kroppen, gør det mindre tilbøjelige til at producere østrogen på sin egen krop. Kroppen producerer stadig østrogen via binyrerne og fedt celler i overgangsalderen. Non-østrogene urter, såsom Maca, indeholder ikke østrogen, men nærer de hormonelle kirtler. This will prompt the glands to produce some natural hormones, according to 34-menopause-symptoms.com. Andre urter, der har været brugt til at kickstarte libido omfatter damiana, gingko biloba, flyvehavre, vilde salat og motherwart. Det menes, at sort cohosh og Sibirisk ginseng forbedre tilstanden af den vaginale mucosa. Tal med en kvalificeret herbalist eller homøopatiske specialist, der kan rådgive dig om, hvilken vej at gå.

Nogle kvinder vælger selv akupunktur, som indebærer at sætte en lille steril kanyle ind i kroppen på specifikke steder efter energikortlægning pathway.

HRT

Hormonsubstitutionsbehandling (HRT) er den hurtigste måde at rette hormonel ubalance, men der er risici, herunder udvikling af forskellige typer af kræft og en stigning i hjerte-kar-sygdom. I juli 2002, blev Women's Health Initiative (WHI) kliniske forsøg annulleret, fordi det blev opdaget, at syntetiske hormoner øget risiko for blodpropper, slagtilfælde, og bryst- og ovariecancer.

Livsstilsændringer

Ændringer i livsstil kan hjælpe øge libido. Tabe sig, begynder at træne og lære at styre og reducere stress. Mange kvinder finder yoga er nyttig til at opretholde mental balance og ro. Spise fødevarer, der er østrogen-rige, som kartofler, yams, hvede, ris, kirsebær, æbler og soja. Begrænse alkoholindtagelse og stoppe med at ryge. Tag flere vitaminer og få nok søvn.

Betydning

Prøv at finde ud af hvad plager dig og afhjælpe problemer i dit liv. Hvis du har forhold, krop, penge eller job elendighed og er generelt en følelsesmæssig vraget, bremse, tage en indånding og gøre en indsats for at begynde den helbredende proces. Gå til terapi eller tale om dine bekymringer med venner eller familiemedlemmer. Tal med din sexpartner om kroppen problemer og usikkerhed kan du have. Efterhånden som du bliver mere vant til den postmenopausale du, din holdning til sex kan i sidste ende varme op.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com