God knogle & fælles sundhed Tips

03/07/2013 by admin

Knoglerne er de solide strukturer, der udgør skelet og støtte din krop. Leddene er samlingspunkterne hvor knoglerne mødes. De giver mulighed for bevægelse og tilføje stabilitet til dit skelet. Hvis dine knogler og led er i dårlig form eller har tilladelse til at komme i dårlig form, kan din krop udvikle knogleskørhed, gigt og en manglende mobilitet.

Vægtkontrol

Bliver fede eller overvægtige kommer med mange komplikationer, herunder forhøjet blodtryk, cancer, depression, hjertesygdom, slagtilfælde og Type 2 diabetes. Når du er overvægtig, udgør den overskydende vægt også et problem for dine led. De tager en masse mere indflydelse til at bevæge dig fra én placering til en anden. Dette kan føre til udvikling af slidgigt, en forringelse af leddene. For at undgå dette, skal du holde din vægt under kontrol ved at spise en sund kost. Undgå højt kalorieindhold fødevarer med minimal næringsstoffer, såsom fast food, dyb stegt mad, forarbejdede fødevarer og raffineret sukker. Disse fødevarer er også høj i syre, som kan føre til ledbetændelse.

Bevægelse

Lever et stillesiddende livsstil med fravær af regelmæssig bevægelse øger dine chancer for at få vægt og også udvikle svage knogler og stive led. For at undgå dette, få nogle daglige bevægelse. Bevægelse behøver ikke at være omfattende og kompliceret; Det kan være en simpel 30 minutters gåafstand, spille Frisbee eller kaste en fodbold i parken. Gavnlige bevægelse kan være brudt op i tre 10 minutters sessioner, hvis tid er et problem.

Vægtbærende motion

Som du alder, dine knogler naturligt bliver mindre tæt og dine fuger blevet mindre mobile, som kan føre til knogleskørhed. Styrke dine led og knogler med vægtbærende øvelser, der involverer hele din krop. Disse øvelser kan gøres med frie vægte, maskiner eller kabler. Nogle eksempler er brystet presser, skulder presser, bageste rækker, tricep extensions, bicep krøller og ben pressere. Sammen med musklerne reagere knogler også at udøve og blive stærkere.

Fleksibilitet

Yoga er kendt for sin krop og sind fordele, men det kan også være til gavn for dine knogler, led og bindevæv. Yoga er lav effekt og udføres ved at holde isometrisk sammentrækninger, tillader leddene at blive bedre smurt og mere fleksibel. knoglerne også drage fordel på grund af belastningen placeret dem under yoga.

Kosten Aids

Der er særlige dietary tilgange, der kan bidrage til at bevare knogler og fælles sundhed. Calcium bidrager til knogle sundhed og findes i mælk, yoghurt, ost og is. For at hjælpe med optagelsen af calcium, spises fødevarer, der indeholder magnesium, vitamin-D og fosfor, som nødder, frø, soja og fuldkorn, også.

Vand er også vigtigt at hjælpe flush toksiner fra kroppen og hjælpe med at smøre leddene. Forbruge vand i stedet for andre højt kalorieindhold, lavt-næringsstof drikkevarer såsom sodavand, sødet te, kaffe og alkohol. Disse drikkevarer også er sure og kan agterliget kalcium fra knogler, hvilket gør dem svagere.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com