Hvad urter hjælpe med vægttab?

02/28/2013 by admin

Når du er på en sti til vægttab, kan det være så svært at tabe de sidste par pounds, som det er at komme i gang at miste vægt. Naturlægemidler kosttilskud kan hjælpe i din kamp for at tabe. Uanset om du har brug for en blid vægttab supplement eller en kraftfuld herb at skalle af pounds, kan naturlægemidler kosttilskud hjælpe dig på din vej til en sundere krop.

Hvordan man bruger urter

Urter, der kan hjælpe med vægttab fås rå, tørrede løs i pilleform og utallige andre præparater. For bedste absorption anbefaler "The et jorden naturlægemidler Sourcebook"--af Tillotson et al--, at de fleste vægttab urter tages som en tinktur. En tinktur er en væske medicin løsning (som regel udarbejdet en herbalist), der er lavet af høj-bevis drikker alkohol, såsom vodka.

Vægttab naturlægemidler bør købt som en rede supplement eller udarbejdet af en herbalist, medmindre urten er en fælles mad eller kendt sikker urt. Visse urter er ikke sikkert for forbruget, indtil de er ordentligt forberedt. Nogle vægttab urter, såsom ephedra, har fået opmærksomhed i medierne for at forårsage skader på kroppen. Hvis du ikke kan genkende en vægttab urt, forskning det at finde ud af om det er sikkert for dig at tage, hvor meget for at tage, og hvordan er det sikreste at træffe.

Tang

Tang er en fælles urt bruges til at stimulere vægttab og øge mængden af fedt brændt af kroppen. Tang indeholder vitaminer og mineraler, der supplerer din krops evne til at bruge energien gemt i fedt. Ifølge "One Earth," indeholder Tang også jod og kalium, komponenter, kendt for at stimulere skjoldbruskkirtlen og øge stofskiftet. Fødevarer med jod bør reguleres, fordi en overdosis jod, især en langsigtet overdosis, kan forårsage flere problemer med skjoldbruskkirtlen.

Ephedra

Ephedra er en fælles vægttab urter, der fungerer som en kraftfuld komponent i mange naturlægemidler vægttab formler sælges i håndkøb. Ephedra er også kendt som ma huang. Siden 1990 ' erne, har ephedra fået opmærksomhed i medierne på grund af sin tendens til at øge risikoen for kramper, slagtilfælde og hjerteanfald, især hos patienter med højt blodtryk. På grund af de involverede risici, bør du ikke tage ephedra for vægttab uden nøje tilsyn af en læge og herbalist.

Kanel

Kanel bark er en blid urt, en velsmagende mulighed, der er let at medtage som et krydderi eller kosttilskud til at hjælpe dig tabe. Kanel fungerer som et diuretikum til at hjælpe dig tabe ekstra vand, der kan forårsage du at bevare vægten. Kanel også forårsager din krop til at hæve sin temperatur, som hæver kroppens stofskifte, og øger din evne til at forbrænde mere fedt. Kanel kan også reducere din risiko for insulinresistens, en tilstand, der kan indikere en høj risiko for diabetes. Kanel kan nemt tilføjes til saucer, kager og tærter, men det er også tilgængelige i vægttab supplement te og kapsler hvis du ikke er glad for smagen af kanel.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com