Kinesiske middel mod Post Nasal drop

10/19/2012 by admin

Post nasal drop er en tilstand, der opstår i din næse og hals; Det er karakteriseret ved dannelsen af overskydende tynd og/eller tyk sekret i næsen. Overdreven sekreter drypper ind i din hals og kan forårsage ondt i halsen, besvær synke og hoste. Betingelsen kan være forårsaget af mange faktorer, herunder en forkølelse, influenza, allergier, temperaturændringer, krydret mad, hormonelle forandringer, bihulebetændelse, tør luft og forbruget af mejeriprodukter. Der er nogle kinesiske retsmidler, der kan hjælpe dig med at lindre post nasal drop.

Diagnose og behandling

Se en læge, hvis post nasal drop er blevet et langsigtet problem, eller hvis symptomer forbundet med tilstanden forårsager øverste respiratoriske problemer og komplikationer med at synke. Fastslå årsagen til din post nasal drop med en gennemgang af dine ører, næse og hals. Du skal muligvis blodprøver og røntgenbilleder. Din post nasal drop kan kræve receptpligtige antibiotika til at behandle den underliggende tilstand, og du kan blive ordineret dekongestanter og antihistaminer til behandling af allergier.

Chuan Xin Lian

I "Farmakologi af kinesiske urter, anden udgave" forfatteren forklarer Kee Chang Huang, Chuan Xin Lian er en urt, der er afledt fra de tørrede dele af Andrographis paniculata, og indeholder elementer, der tilbyder op antibakterielle midler. Denne urt er ideel til behandling af stafylokokker, pneumokokker, Hæmolytisk streptokokker, dysenteri og tyfus baciller. Denne urt er også gavnligt for reduktion af feber, diarré relief og øvre respiratory betingelser, såsom infektioner, lungebetændelse og tuberkulose, der kan være ansvarlig for igangsættelsen af post nasal drop. Forbruge Chuan Xin Lian ved at tage to 2 g sukker-overtrukne tabletter to gange dagligt for at behandle de underliggende betingelser, der forårsager din post nasal drop. Urten er tilgængelige i helsekost butikker og kan også købes online.

Yu Xing Cao

Huang forklarer, at Yu Xing Cao er en urtemedicin, der er afledt fra de tørrede dele af Houttuynia cordata og har antibakterielle egenskaber. Yu Xing Cao er brugt til at behandle stafylokokker, tyfus baciller, pneumokokker, E. Coli, dysenteri baciller, lunge bylder, kronisk bronkitis og lungebetændelse. Urten har hostestillende egenskaber og øger dit immunforsvar. Bruge denne urt for øreinfektioner og behandling underliggende betingelser forårsager post nasal drop. Lav et afkog af Yu Xing Cao ved at blande 30 g Yu Xing Cao med 15 g af slips Geng. Opdele blandingen i seks selv portioner og forbruge hver otte timer, indtil alle blandingen er brugt. For at forbruge Yu Xing Cao i tabletform, tage 20 mg fire til fem gange om dagen for post nasal drop relief. Denne urt er tilgængelige i helsekost butikker og kan købes online.

Ban Lan Gen

Ban Lan Gen er en urt, der er afledt fra de tørrede blade af Isatis indigotica. Denne urt har antibakteriel og antiviral agenter kaldet Glucosider, der hjælpe med at ødelægge stafylokokker og streptokokker. Det bruges til at behandle influenza, øvre luftvejsinfektioner, encephalitis, hepatitis, lunge abscesser, dysenteri og mave problemer. Denne urt har også hostestillende og anti-astmatiske egenskaber. Tage to til fire 0,3 g tabletter af Ban Lan Gen en gang om dagen i 10 dage til at afhjælpe de underliggende betingelser, der medfører post nasal drop. Urten er tilgængelige i helsekost butikker, naturlægemidler butikker og online.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com