Hvordan at rengøre en hjem for sundhedspleje

09/13/2010 by admin

Rengøring et hus i forbindelse med sundhedsydelser er vigtigt. God sanitet i ethvert hus vil mindske sandsynligheden for at pådrage sig sygdomme og holde husholdningernes miljø mere sunde samlet. Uanset om du er at hjælpe pleje for en ældre slægtning, rydde op efter et sygt barn eller ægtefælle, eller blot ønsker at gøre dit hus mere sanitære, er der et par enkle trin, der kan træffes for at sikre, at dit hjem er på et niveau af renlighed, der fremmer større sundhed.

Instruktioner

• Rengør køkkenet. Vask alle retter i vasken eller opvaskemaskine og sætte dem væk, så tællerne slettes alle. Ren alle tællere med varmt vand, sæbe og financielle eller en anden overflade sanitære spray. Støvsug gulvet, hvis det er tæppebelagte. Feje det med en kost og moppe det med varmt vand og sæbe hvis det er flisebelagt eller løvtræ.

• Anbring enhver rengøringsmateriel, giftige kemikalier og andre giftige elementer utilgængeligt for børn, når de ikke er i brug. Holde en låst medicin kabinet for recepter og andre medikamenter, og gemme alle kemikalier i et kabinet eller aflåst skab, hvor de ikke er tilgængelige, medmindre de er nødvendige.

• Rengør badeværelserne. Udviske bruser med varmt vand og sæbe; Skrub ud på toilettet og tørre ned dræn, spejle og tællere med varmt vand, sæbe og en overflade renere. Vakuum eller moppe gulvet.

• Afhente alle rod og organisere alle opholdsstuer og soveværelser. Fold og lægge væk tøj og flytte legetøj, bøger og andre objekter fra gulve til at reducere snuble farer. Vakuum eller feje gulve, og put ark og enhver vaskes i maskine gardiner i vaskemaskinen. Spray møbler med en sanitizing spray som Febreze.

• Vask alle vinduer med varmt vand og sæbe eller en overflade spray. Spray doorknobs, tabeller og andre hyppigt anvendte overflader med en sanitizing spray som Lysol. Vakuum eller feje haller, gulve og andre værelser.

• Fortsat bevare huset på en høj grad af renlighed. Holde køkkenet fri for snavset service, vask badeværelse regelmæssigt og rengøre gulve, således at de ikke har mad, snavs eller andre elementer på dem, der kan øge sandsynligheden for sygdomme.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com