Hvad er dækket af programmet Texas CHIP?

10/01/2012 by admin

Hvad er dækket af programmet Texas CHIP?

Texas children's Health Insurance Program eller CHIP, er designet til at give børn i Texas med sygesikringen. Ifølge Chip/Medicaid er"CHIP sygesikring designet til familier, der tjener for mange penge at kvalificere sig til Medicaid, men har ikke råd til at købe privat sundhedsforsikring."

Læger

Ifølge Texas sammenslutning af Community Health Centre dækker CHIP en bred vifte af medicinske tjenester, herunder lægebesøg. Tjenester kræver en indkomst baseret Co løn, som du kan tjekke via webstedet CHIP.

Recepter

CHIP-programmet er designet til at dække receptpligtig medicin. Ligesom med lægebesøg, recepter også kræver en fælles løn baseret på indkomst.

Øjet pleje

Texas CHIP modtagerne er også dækket for deres øjet plejebehov. Planen omfatter øjenundersøgelser og briller med en indkomst baseret Co løn.

Tandpleje

I sit forsøg på at være omfattende, udvider Texas CHIP dækning til et barns dental sundhed med en indkomst baseret Co løn. Nogle af de tjenester, der er omfattet af Texas CHIP omfatte tænder rengøring, fyldninger og rutine pleje besøg.

Hospitaler

Ud over rutinemæssig sundhedspleje omfatter Texas CHIP hospitalsbesøg. Denne del af dækningen omfatter prøver, røntgenbilleder, psykiatrisk behandling og specialister. Hospitalstjenester er også underlagt indkomst baseret Co løn.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com