Sådan oprettes en struktur og rutine for dig selv

08/30/2012 by admin

Sådan oprettes en struktur og rutine for dig selv

Fordelene ved at have en struktureret rutine omfatter reduceret stress og øget produktivitet. Rutiner skabe ensartethed, hvilket fører til en roligere og gladere outlook---anbefales indførelse af en rutine selv som en livsstilsændring for mennesker der lider af depression. Uanset om du ønsker at få mere er udført hver dag eller føler en større følelse af formål af meningsfuldt uddelegering af din tid, på at skabe en rutine det første skridt mod at udvikle vanen med at have en struktureret dag.

Instruktioner

• Liste over de ting, du ønsker at få gjort hver dag. Omfatte din "arbejde" opgaver samt fornøjelig ting du ønsker at få tid til læsning eller besøger med venner. Omfatte ting, du skal udføre dagligt samt ting du gerne vil gøre regelmæssigt, selvom de ikke sker hver dag.

• Overførsel af opgaver til en tidsplan. Nogle opgaver skal være afsluttet på sæt gange, især hvis du arbejder uden for hjemmet. Tilføj dem til din tidsplan først og arbejde din mere fleksible ærinder rundt om dem. Også, tænke på hvordan du føler på forskellige tidspunkter af dagen, som du overvejer, hvor du vil placere opgaver. For eksempel, hvis du er på din mest energiske om eftermiddagen, det ville være det ideelle tidspunkt at planlægge i en træning. Holde det simpelt. Hvis du er ny til at have struktur og rutine i løbet af dagen, kan du prøve at starte med en rutine, opdelt i morgen, dag og aften i stedet for en time tidsplan.

• Udskrive eller tegne en ordentlig tidsplan og placere det et sted, hvor du kan henvise til den let. Hvis du bruger det meste af din tid i hjemmet, kan du sætte det på en opslagstavle eller på køleskabet. Hvis du er på farten, kan du sætte det i en notesbog eller dagsorden bog i stedet. Mange mobiltelefoner er udstyret med planlægning programmer så godt.

• Henvise til din tidsplan ofte, især når du starter ud. Som du praksis din nye rutine, vil det blive en vane. Det vil begynde at føle sig naturligt og du behøver ikke at tænke over det så meget.

Tips & advarsler

  • Du har sikkert nogle ting, du skal gøre regelmæssigt, men ikke dagligt, så sæt et tidspunkt for opgaver, der vil være forskellige hver dag. Dette vil hjælpe dig med at planlægge alle disse tilfældige opgaver samtidig stadig bevare den samme struktur.
  • Forblive fleksibel. Ikke højde for hver sidste minut---uventede ting, der kræver din opmærksomhed vil helt sikkert komme. At tillade nogle vil "gratis" tid hver dag holde overraskelser fra smide ud din hele rutine og ødelægge din dag.
  • Planlægge nedetid. Du har brug for tid til at slappe af. Hvis du opretter en rutinemæssig forsøger at være produktiv fra det øjeblik, du vågner op, indtil du ligge ned for at falde i søvn, er du tilbøjelige til at brænde ud hurtigt og opgive rutinen helt.
  • Over tid, kan du finde, at du har brug at omarrangere din rutine en smule for at gøre det til at fungere bedre for dig. Det er okay.
  • Afbrydelser er en rutine værste fjende. Slå telefonens ringetonen og din e-mail-meddelelse under gange når du virkelig har brug for at holde sig til din rutine.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com