Hvordan at slippe af indgroede hår med rigtige spørgsmål

09/04/2012 by admin

Hvordan at slippe af indgroede hår med rigtige spørgsmål

Indgroede hår er grimme og ofte ubehageligt. De kan optræde som enkelte røde knopper, eller som en ujævn, kløende udslæt, der vises en dag eller to efter barbering. En indgroet hår sker, når en hår krøller ned og starter voksende ind i huden, og det kan blive inficeret og penibel. Du kan undgå indgroede hår noget ved barbering eller voksbehandling korrekt, men nogle mennesker er mere tilbøjelige til dem end andre.

Instruktioner

• Brug pincet til at trække forsigtigt indgroet slutningen af hår ud af huden. Ikke plukke håret, da det kan blive indgroet igen, kun dybere. Forsøg ikke at grave ud en indgroet hår, hvis du ikke kan faktisk se hår.

• Prøv at bruge en depilatory creme i stedet for barbering. Depilatory cremer bruge kemikalier til at brænde hår væk, så de kan fjerne indgroede hår. De kan også hjælpe med at forhindre indgroede hår, fordi det hår, der gror ud igen har en afrundet spids, der ikke kan gennembore huden så let som de skarpe tips tilbage fra barbering. Brug ikke depilatory cremer på en irriteret barbering udslæt eller åbne sår fra indgroede hår.

• Undgå depilatory voksbehandling, og prøv barbering og depilatory cremer i stedet. Barbering og cremer fjerner hår fra overfladen af huden mens voksbehandling yanks håret ud ved roden. Hvis hår krøller når de er voksende tilbage, er de mere tilbøjelige til at grave sig ned under huden.

• Have faglige elektrolyse eller laser behandlinger. Hvis kronisk indgroet hår er virkelig et problem for dig, fjerne elektrolyse og laser behandlinger hår permanent ved at dræbe hårsækkene og forhindrer håret i at vokse tilbage.

Tips & advarsler

  • Blid eksfoliering efter barbering hjælper med at undgå indgroede hår ved at rydde væk døde hud og rydde op porer, som vil gøre det sværere for hår at blive fanget under huden. Indgroede hår løser sig selv i gang, selvom du skal holde området rent for at forhindre infektion. Forsøg ikke nogen form for hårfjerning på et område, der er allerede irriteret fra indgroede hår – du vil bare forværre irritation og øge risikoen for infektion.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com