Måder at fortælle, hvis du lider af Depression

10/02/2012 by admin

Depression er en alvorlig tilstand, der påvirker mange mennesker rundt om i verden. Alle føler sig ned fra tid til anden, men vedvarende følelser af fortvivlelse og sorg kan være årsag til bekymring. Personlig omstændighed samt interne kemiske mangler kombinere for at bringe på anfald af depression. Det første skridt til at overvinde depression er at anerkende, du eller en elsket på har et problem. Være opmærksom på følgende symptomer til at afgøre, om behandling er nødvendig.

Følelsesmæssige symptomer

Være opmærksom på følelsesmæssige symptomer på depression. Følelser af sorg og håbløshed er fælles for de klinisk deprimeret. Du kan finde dig selv føle værdiløse eller gråd uden nogen åbenbar grund. Lejlighedsvis episoder af deprimeret adfærd er normale, men vedvarende problemer med sådanne følelser kan være et tegn på, at depression har sat i. Selvmordstanker eller adfærd bør tages særlig alvorligt, og bør søges professionel hjælp til dem, der viser tegn på suicidale tendenser.

Fysiske symptomer

Depression er mere end bare følelse blå. Du kan opleve et tab af interesse for normale aktiviteter, der var engang fornøjelig eller svært ved sove igennem om natten. Mange mennesker med depression vinde eller tabe. Nogle klare med depression ved at spise mere, mens andre ophører med at spise, hvilket fører til betydelig vægt udsving. Generelle følelse af rastløshed er fælles. Deprimerede mennesker føler sig ofte træt eller svagere end normalt. Du kan også lider af uforklarlige fysiske problemer såsom spændte muskler eller migræne. Holde styr på nogen fysiske symptomer på depression og tale med din læge om mulige løsninger.

Psykiske symptomer

En af de måder at fortælle, hvis du lider form depression er, hvis du begynder at have en masse problemer med at koncentrere. Generelle følelse af tristhed kombineret med manglende fokus og svært ved at træffe beslutninger kunne være relateret til klinisk depression. Hvis du føler, at dit sind er mindre skarpt end det plejede at være, og du klarer med fortvivlelse eller stress, overveje at tale med en læge, der kan evaluere du for depression behandlinger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com