Lutein bivirkninger

06/16/2013 by admin

Lutein er en type af vitamin supplement, der hjælper med at forhindre visse typer af sygdomme, herunder brystkræft, tyktarmskræft, hjertesygdomme og diabetes. Du skal lære mere om lutein bivirkninger før det.

Graviditet

Hvis du er gravid eller ammer, være særlig opmærksom på dosering på pakken. Der har ikke været nogen undersøgelser detaljering hvordan større mængder af lutein kan påvirke barnet.

Forebyggelse

Følg dosering på pakken, hvis du tager lutein. Daglig indtagelse af 10 til 11,7 mg dagligt er sikkert, men tager mere kan øge dine chancer for at udvikle eller oplever bivirkninger.

Beta-caroten

Lutein kosttilskud kan forhindre kroppen absorbere beta-caroten findes i sunde fødevarer såsom frugt og grøntsager. Dette indtræffer ikke i alle tilfælde, men forekommer i et stort antal brugere.

Alternativ

Lutein indeholder carotenoid antioxidant, som også findes i visse fødevarer. Du kan tilføje flere æg, grøntsager og frugter til din kost i stedet.

Advarsel

Hvis du har øjenproblemer, bør ikke så du tage lutein, eller i det mindste tage en mindre dosis end angivet på pakken. Tillægget kan gøre vision og øjne problemer værre.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com