Symptomer på lungekræft Candida

10/21/2010 by admin

Lunge candida er også kendt som svampe lungebetændelse eller opportunistiske fungal pneumoni. Candida er en type af gær, der naturligt findes i kroppen. Candida bliver kun et problem, når immunforsvaret er svækket eller kompromitteret fra noget som HIV eller graviditet. Candida symptomer er ofte svære at diagnosticere.

Symptomer

Lunge candida kan forårsage og lungebetændelse-influenzalignende symptomer som omfatter hoste, træthed, feber, hovedpine, Slim fra hoste, muskelsmerter og åndenød.

Ingen klare symptomer

Selvom lunge candida kan producere og lungebetændelse-influenzalignende symptomer, er der ingen klare symptomer på lungekræft candida. En person kan aldrig vide, at han er blevet inficeret af candida. Da de fleste af symptomerne er også symptomer på andre sygdomme, kan candida gå udiagnosticeret i lang tid.

Behandlinger

Hvis lunge candida er opdaget og diagnosticeret, kan lægerne behandler candida infektion med en form for anti-svampe narkotika.

Kost

Undertiden kan en kost ændring hjælpe med at holde candida i skak. Fødevarer, der er høj i kulhydrater, koffein, sukker og gær hjælpe for at fodre gæren i din krop. Hvis du skære ned på disse former for fødevarer, så kunne candida ikke holde voksende i dine lunger.

Spredning

Candida gær findes ikke blot i lungerne. Candida kan findes overalt i kroppen og kan forårsage andre infektioner.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com