Kiropraktor vs læge Pros & ulemper

04/26/2013 by admin

Kiropraktor vs læge Pros & ulemper

Der er mange fordele og ulemper at overveje, når de skal vælge mellem en læge og en kiropraktor; de har alle fordele og ulemper. Mange mennesker vælger kiropraktisk behandling over traditionel medicin for lidelser som rygproblemer.

Anvendelsesområdet for behandling

Kiropraktisk behandling er generelt betragtes som sikre. Kiropraktorer arbejder med bevægeapparatet, især ryg og nakke. Tilbage, er hals og ledsmerter de mest almindelige lidelser behandles af kiropraktorer. Kiropraktorer kan ikke ordinere medicin.

Uddannelse

Kiropraktorer har juridisk ret til at bruge titlen læge, men de deltage i ikke medicinske skole, og de er teknisk set ikke læger. Kiropraktik speciale fokuserer mere på anatomi og fysiologi, og i gennemsnit 300 mere klasseværelset timer end i traditionel medicin.

Omkostninger

På grund af forskellen i behandlinger, der tilbydes, er der ingen måde at gøre en ægte head-to-head sammenligning mellem kiropraktik pleje og traditionel medicinsk behandling. Nogle sygesikring planer tilbud kun begrænset kiropraktik dækning, hvis overhovedet, som kan betyde mere out-of-pocket udgifter af patienten.

Tidsforbruget

Et kursus af kiropraktisk behandling kan omfatte hyppige flere sessioner, nogle gange så mange som tre til fem gange om ugen. Selvom sessioner er som regel korte, nogle gange så lidt som 15 minutter, er behovet for gentagne besøg anderledes end, eventuelt et besøg på en læge til at få en recept til øjeblikkelig smertelindring.

Smertelindring

Kiropraktik pleje er hands-on. Målet er at lindre smerter ved at manipulere kroppen, især i nakke og ryg, at fjerne stress på musklerne og leddene. Nogle patienter rapporterer ubehag og stivhed efter en session. Fordi kiropraktorer ikke kan skrive recepter, kan de ikke give patienter med smertestillende midler eller muskel relaxers ligesom en læge kan.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com